Subway Surfers Rekor Kırarak Milyarderler Listesine Girdi!

Subway Surfers oyun tarihinin en çok indirilen 4. oyunu oldu

Subway Surfers Rekor Kırarak Milyarderler Listesine Girdi!

Mobil oyuncuların büyük beğeniyle oynadıkları sonsuz koşu oyunu Subway Surfers yakalanılması zor bir rekora imza attı. İlk olarak 2012 yılında karşımıza çıkan Subway Surfers, sonsuz koşu oyunu türünün en başarılı örneklerinden biri olarak tanımlanıyor. Tren rayları üzerinde bir bekçiden ve onun köpeğinden kaçmaya çalışan bir kahramanın hikayesini konu alan Subway Surfers'da bir yandan önümüze çıkan vagonlara ve engellere çarpmamaya çalışıyoruz diğer yandan da yol üzerindeki altınları toplayarak en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz. Subway Surfers'ın bu hızlı ve heyecanlı oynanışı meyvelerini vermeye devam ediyor.

2012 yılından itaibaren geçen 3 senenin ardından Subway Surfers halen yükselmeye devam ediyor. Subway Surfers şu an Android, iOS ve Windows Phone işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilmekte. Oyunun bu 3 platform üzerindeki toplan indirilme sayısı ise bir milyarı geçmiş. Bu da Subway Surfers'ı oyun tarihinin en çok indirilen 4. oyunu yapıyor.

Subway Surfers'ın başarısının arkasındaki önemli bir neden ücretsiz olarak indirilip oynanabilen oyunlardaki saldırgan uygulama içi satın alma sisteminin bu oyunda uygulanmıyor oluşu. Oyunda başarı kazanabilmek için bir uygulama içi satın alma bariyerine takılmıyorsunuz. Subway Surfers'ı önceden oynamadıysanız ve oyunun nasıl bir oyun olduğunu merak ediyorsanız bu bağlantıları kullanarak mobil cihazlarınıza Subway Surfers indirebilirsiniz:

Subway Surfers'ı bilgisayarlarınızda oynamak isterseniz bu yazımızda anlattığımız yöntemi uygulayabilirsiniz:

Subway Surfers Bilgisayarda Nasıl Oynanır

YORUMLAR