Galaxy S22 Kullanıcıları One UI 6.1 Güncellemesine Tekrar Kavuştu!

Samsung, geçen hafta durdurmak zorunda kaldığı Galaxy S22 One UI 6.1 güncellemesini tekrar sundu. Bu sefer hata olmaması isteniyor. İşte detaylar!

Galaxy S22 serisi 2022'de piyasaya sürüldü ve piyasaya sürüldükleri tarihten itibaren günümüze kadar birçok açıdan geride kaldı. Buna rağmen Samsung Galaxy AI yazılım özelliklerini Galaxy S22 serisine de getirmeyi planladı.

Bahsi geçen çeşitli birçok yapay zeka özelliklerine sahip One UI 6.1 güncellemesi Galaxy S22 serisine sunulmasının ardından kilit ekranı ve dokunmatik ekranın yanıt vermemesi nedeniyle güncelleme geçici süreliğine geri çekilmişti.

Tarun Vats'ın X üzerinden bu sabah paylaştığı gönderide, Samsung'un mevcut sorunu çözdüğü ve One UI 6.1 güncellemesinin kaldığı yerden tekrar kullanıcılara sunulduğunu belirtti.

Galaxy S22 Güncellemesi Tekrar Geldi

X kullanıcısı Tarun Vats, Galaxy S22 serisi için One UI 6.1 yapısının Samsung'un FOTA sunucusundan geri alındığını fark etmiş ve Samsung’un topluluk forumlarında Galaxy S22 serisi güncellemesinin hatalar nedeniyle durdurulduğunu belirten kullanıcı raporları tespit etmişti.

Güncellemeden sonra bazı durumlarda kilit ekranının ve ardından dokunmatik ekranın çalışmayı durdurduğu ve fabrika ayarlarına sıfırlama ihtiyacını ortaya çıkardığı görüldü. İlk olarak Güney Kore’de kullanıma sunulan Galaxy S22 seri güncellemesi hata raporlarının ardından çözüm bulunması için durduruldu.

Samsung Galaxy S22 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Samsung Galaxy S22 Özellikleri ve Fiyatı

Yakın zamanda akıllı telefonunu değiştirmek isteyen kişilerin bir kısmı, Samsung Galaxy S22 serisinin özellikleri neler sorusunun yanıtını arıyor.

Yeni gelen bilgilere göre de Samsung bahsi geçen bu hataları ve sorunları çözdü. Sorunlar çözüme kavuşunca da yarıda durdurulan güncelleme tekrardan Galaxy S22 kullanıcılarına sunulmaya başladı.