2007 Market ve Stok Yönetim

2007 Market ve Stok Yönetim

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 2,666
  • DOSYA BOYUTU 1.6 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Erkoz Yazılım

Market ve Parakende satış yapan tüm işyerleri için tasarlanan bir programdır.

Üretici firmanın açıklaması:

Market ve Parakende satış yapan tüm işyerleri için tasarlanan bir programdır .Barkodlu sisteme uygundur .Satışını yapacağınız ürünleri alıp ,mal aldığınız kişilere olan borçlarınızı düzenleyebilirsiniz .Kritik stok seviyesinin altına düşen ürünler için uyarılacak , günü gelen ödemelerinizde bilgilendirileceksiniz .

Her gün için yeni bir satış kartı açacak ve o gün içindeki tüm ayrı müşterilerinize yaptığınız satılarınızın toplamına ulaşabileceksiniz .Satışlarınızı adet - kg - lt gibi farklı türlerde yapabilirsiniz . İstediğiniz günkü satışlarınıza ulaşabilir , hangi ürünü kaç adet sattığınıza ve toplam kaç paralık satış yaptığınıza bakabilirsiniz .Ayrıca hızlı fiyat güncelleme modülüyle istediğiniz ürün grubuna yada tüm listenize yada istediğiniz ürünlere istediğiniz oranda zam tek tıklamayla yapabilirsiniz.

Market dışındaki Gelir giderlerinizi düzenleyebileceğiniz , Gelir gider düzenleme modülüyle elemanlarınızın maaşlarının ödeme ve takibi , kira gelir giderlerinizin kaydı , kredi kartlaınızın kaydı , elektrik su tahsilatlarınızın takibi gibi bir çok ekstra işleminizi kaydedebilir ve kontrol altına alabilirsiniz.