2016 KPSS Güncel Bilgiler

2016 KPSS Güncel Bilgiler

kullanıcı
  • Lisans
  • TOPLAM İNDİRME 246
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici M.Emin ŞAHİN

2016 KPSS Güncel Bilgiler mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir KPSS hazırlık uygulamasıdır

2016 KPSS Güncel Bilgiler kullanıcılara KPSS hazırlık konusunda mobil bir çözüm sunan bir KPSS uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletler için geliştirilmiş bir uygulama olan 2016 KPSS Güncel Bilgiler temel olarak KPSS sorularını kullanıcıların parmak uçlarına taşıyarak kullanıcıların dokunmatik ekranları aracılığıyla test çözmelerini mümkün kılıyor. Uygulama içerisinde yer alan KPSS soruları kategoriler altında toplanıyor ve bu sayede kullanıcıların aradıkları soru türüne daha kolay ulaşması sağlanıyor.

2016 KPSS Güncel Bilgiler içerisinde 2016 yılında KPSS sınavında çıkabilme ihtimali yüksek olan güncel bilgiler sorularını bulabilir ve bu sorularla ilgili testler çözebilirsiniz. Tarih soruları, coğrafya soruları, anayasa soruları 2016 KPSS Güncel Bilgiler içerisinde bulabileceğiniz diğer soru türleri.

2016 KPSS Güncel Bilgiler uygulamasına güncellemelerle yeni sorular ve deneme sınavları eklenmekte. Bu sayede kullanıcıların daha çok soru çözmesi ve bilgi hazinelerini geliştirmesi için çözüm sunuluyor. 2016 KPSS Güncel Bilgiler uygulaması lise, önlisans ve lisans sevilyeleri için uygun bir soru bankasıdır.