2048 PvP Arena

2048 PvP Arena

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 730
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Estoty Entertainment Lab

2048 oyununa yeni bir bakış açısı getirin PvP mekanikleri sayesinde zeka oyunu olarak bildiğiniz oyun iki kişinin kıran kırana kapıştığı bir savaş alanına dönüşüyor.

2048 oyununu hepiniz sevdiniz değil mi? Özetle tekrar hatırlayalım: 2 ile başlayan puan değerlerine sahip olan bloklar ikiye katlanarak artan bir şekilde 2048 limitine kadar yükseliyor ve yapmış olduğunuz her yeni hamle oyun zeminini işgal eden bir yer ediniyor. Oyun alanınız tıkanmadan aynı sayılara sahip blokları birleştirip puanları ikiye katlamak gibi bir yükümlülüğünüz olan bu oyun kısa bir süre içinde bağımlılık yaratma yeteneğine sahip, anlaması kolay ama ustalığı vakit alabilen bir oyun.

Eskiden 2048 skorlarınızı yarıştırıyordunuz ve insanlara meydan okuyup daha iyisini becermelerini bekliyordunuz. Artık daha iyisini yapmak mümkün. Aynı zeminde başkasına karşı oynayıp rakibinizi saf dışı bırakmanız mümkün. Ve puan harici düşünerek strateji kurabileceğiniz bu mücadelede siz ve rakibiniz 2 tane bloku temsil ediyorsunuz. Bir tarafın mavi, öteki tarafın kırmızı olduğu bu mücadelede amacınız kaşıdaki blok ile birleşen ilk taraf olup rakibi zeminden silmek. PvP sistemi ile rastgele rakiplerle karşılaşmanız mümkün olduğu gibi, rakiplerin bulunamaması durumunda başarılı bir yapay zekaya karşı oynamanız da mümkün. 2048 oyununu sevmiş olanalara bu oyunu kesinlikle tavsiye ettiğim gibi oyunu hiç denememiş olanların da fazlasıyla keyif alacağını düşünüyorum.