Adobe Acrobat Pro

Adobe Acrobat Pro

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 229,503
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Adobe

Adobe Acrobat Pro PDF Açma programı olarak ön plana çıkmaktadır. Program ayrıca düzenleme ve PDF görüntüleme işlemleri de yapmaktadır.

Adobe Acrobat Pro, PDF açma için kullanabileceğiniz en başarı programların başında geliyor. Acrobat ile ayrıca PDF belgeleri oluşturma, PDF dosyalarını görüntüleme, imzalama, dönüştürme için kullanabileceğiniz kullanışlı bir program olma özelliği taşıyor.

Dünya genelinde milyonlarca kuruluş, PDF’leri oluşturup düzenlemek, PDF’leri Microsoft Office formatlarına dönüştürmek ve çok daha fazlasını yapmak için Adobe Acrobat DC programını kullanıyor.

Adobe Acrobat Pro İndir

Acrobat Pro, birbirinden kullanışlı özellikleri bünyesinde barındırıyor. Biz de sizin için hemen aşağıdaki gibi bir listeme yaptık. Bu listede programın tüm özellikleri yer alıyor. Ayrıca bu özelliklerin nasıl çalıştıklarına dair detayları da vermeye çalışıyoruz.

  • PDF dönüştürme: Word, PowerPoint, Excel dosyalarını PDF’e, PDF belgelerini PPT, Excel, Word dosyasına dönüştürmenin yanı sıra JPG, HTML formatındaki dosyaları da PDF veya tam tersi dönüştürün. Daha kolay paylaşabilmek için PDF belgesinin boyutunu küçültün.
  • PDF Düzenleme: PDF belgesindeki metin ve görselleri düzenleyin. Notlar, vurgular ve başka açıklamalar ekleyin. Taranmış metni OCR ile düzenlenebilir hale getirin. Birden fazla dosyayı tek PDF belgesinde birleştirin. PDF’deki sayfaları yeniden düzenleyin, sayfaları kaldırın, sayfaları dikey ve yatay modda olacak şekilde döndürün, sayfaları kırpın. PDF’yi birden fazla dosyaya bölün.
  • PDF Paylaşma: PDF belgelerini yorum eklemeleri veya görüntülemeleri için iş arkadaşlarınıza gönderin. Geri bildirimleri tek bir dosyada toplayın. PDF belgesinin içeriğinin kopyalanmasını, düzenlenmesini ve yazdırılmasını engellemek için şifre koyun. Korumalı PDF’lerdeki parolaları kaldırın. İki PDF dosyasını karşılaştırın.
  • PDF İmzalama: İmzalamaları için iş arkadaşlarınıza belgeyi gönderin. Form doldurun ve imzanızı ekleyin. Mevcut formları ve taramaları doldurulabilir PDF formlarına dönüştürün.

Acrobat Pro Nasıl Kurulur?

Programı kurmak için ilk önce hemen yukarıda yer alan yeşil renkli "indir" tuşuna basmanız gerekiyor. Ardından ekranınızın sol altında bir indirme işleminin başladığını göreceksiniz. Oldukça kısa süre içerisinde biten bu indirme işleminin ardından, indirme dosyası bilgisayarınıza aktarılmış olacak.

İnen dosyaya çift tıklama suretiyle kurulum işlemini başlatabilirsiniz. İşlem başladıktan sonra ekrandaki yönergeleri takip etmeniz gerekiyor. Kısa süren kurulum işleminin ardından Acrobat'ın ücretsiz sürümü bilgisayarınıza yüklenmiş olacak. Ücretsiz sürüm ile görüntüleme ve düzenleme işlemlerinin birçoğunu gerçekleştirebiliyorsunuz. 

Ücretli sürüm satın alarak ise birçok farklı detaya ulaşabiliyorsunuz.