ALShow

ALShow

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 35,433
  • DOSYA BOYUTU 11.4 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici ESTsoft

Ücretsiz medya oynatıcı ALShow ile birçok farklı video ve ses dosyasını codec sorunu olmadan yüksek kalitede çalıştırabilirsiniz.

ALShow ile birçok farklı video ve ses dosyasını yüksek görüntü kalitesiyle, sorunsuzca açıp izleyebilirsiniz. ALShow pek çok video ve ses dosyasını destekleyerek bunu codec paketiyle de güçlendirmektedir. Ücretsiz programla  .AVI,.MP4,.FLV ve DVD gibi popüler formatlar dışında pek çok format codec problemi olmadan çalıştırılabilir.

3gp : 3GPP Multimedia file
asf : Windows Media Video file
ask : ALShow Skin file
asx : Windows Media Video list file
avi : Audio/Video Interleave file
bmk : ALShow Bookmark file
dat : MPEG Video file
divx : Movie Encoded with DivX codec
ifo : DVD Infomation file
m4a : MP4 Audio file
mka : Matroska Audio file
mkv : Matroska Audio/Video file
mp4 : MP4 Audio/Video file
mpa : MPEG-1 Layer-2
mpe : MPEG Video file
mpeg : MPEG Video file
mpg : MPEG Video file
ogm : OGM Vorbis file
smi : SMIL Caption file
tp : MPEG Transport Stream
vob : DVD Video file
wm : Windows Media Audio/Video file
wmp : Windows Media Player file
wmv : Windows Media Video file
wvx : Windows Media Video file

İnternetteki herhangi bir radyo yayını veya görüntü üzerinde indirme işlemini yapmadan izleme olanağıda var ve böylece istediğiniz bir adresten görüntüye program aracılığıyla ulaşabiliyorsunuz. Ulaştığınız bu adresler için favori kullanıcı,yayını dinleme yanında üzerinde işlemler yapabilme gibi seçeneklerde bulunuyor. Sesler üzerinde ise birçok farklı ses kanal desteğide sağlanmış ve kullanıcılara çeşitlilik getirilmiş.

Kullanıcılara izledikleri video üzerinde bilgiler girebilme,etiketler düzenleme gibi alternatiflerde yazılımın dikkat çeken özellikleri arasında.Kullanıcı böylece videoya kolayca ulaşabiliyor ayrıca filmle ilgili özetler girerek not alabiliyor.Zamandan tasarruf ettiğiniz gibi birçok işlem içinde kolaylık sağlamış oluyorsunuz.İzlediğiniz videoyu istediğiniz zamana ayarlayarak geri sarabiliyorsunuzda. Tekrar tekrar videonun bir bölümü üzerinde inceleme yapma ,başlangış kısmını belirleme hatta videonun başlama noktasını kolayca kontrol etmede programda mevcut.

Filmlere özetler girmenin yanında favori seçenekler yaratarak bir kaç tıklamayla hazırladığınız ses veya video dosyalarına anında ulaşabiliyorsunuz. İsterseniz kısayol tuşları atayıp bir tek tuşla dahi istediğiniz dosyaya erişebiliyorsunuz.

Video görüntülerinin boyutlarını ayarlama bakımından ise program bünyesinde 7 farklı görüntü boyutuna yer vermiş. Bunların arasında DVD (16:9) ,TV (4:3) , orjinal ve daha birçok farklı şekilde izleme tarzı kullanıcıya sunulmuş. Görüntü boyutunun yanında görüntü üzerindeki aydınlık,kontrast,doygunluk gibi ayarlamaları kolaylık yapabilmeniz için klavye kısayolları da program tarafından otomatik atanmış. Bunları isteğinize göre değiştirebilirsiniz. Aşağıdaki görüntüde de atanan klavye kombinasyonunu orjinal haliyle görebilirsiniz.

   
Reset to Normal Q
Brightness Down E
Brightness Up R
Contrast Down T
Contrast Up Y
Saturation Down U
Saturation Up I
Hue Down O
Hue Up P