Apple iOS 9.3.2 Güncellemesini Geri Çekti

Aslında cihazlarda pek fazla yenilik içermeyen son güncelleme bazı kullanıcıların telefonlarını olumsuz etkiledi. Apple’da, bazı kullanıcıların cihazlarını tuğlaya çeviren iOS 9.3.2 güncellemesini geri çekti.

Apple iOS 9.3.2 Güncellemesini Geri Çekti

Aslında cihazlarda pek fazla yenilik içermeyen son güncelleme, bazı kullanıcıların telefonlarını olumsuz etkiledi. Apple’da, bazı kullanıcıların cihazlarını tuğlaya çeviren iOS 9.3.2 güncellemesini geri çekti.

Bu haber Apple için bir ilk değil. Böyle bir durum Apple kullanıcılarının başına ilk kez gelmiyor. Bu olay, Apple'ın bir iOS güncellemesini geri çektiği ilk olay değil. iOS 9.3 yayınlandığında da iPad 2 kullanıcıları aktivasyon problemleri ile karşı karşıya kalmıştı ve Apple, güncellemeyi geri çekmişti. Bu sefer, Apple'ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı iOS 9.3.2 güncellemesinin, iPad Pro 9.7 kullanıcıları için bir kabusa dönüştü. Apple ani bir kararla, sadece iPad Pro 9.7 inçlik cihazlar için geri çekti

Apple, sorunun ortaya çıkmasından sonra yaptığı açıklamada, çok az sayıda iPad Pro 9.7'nin durumdan etkilendiğini söylemiş, konuyla ilgilendiğini belirtmişti. Ancak görünüşe göre sorun Apple'ın sandığından daha zor çözülecek.

iOS 9.3.2 Güncellemesi Yüklenebilir!

YORUMLAR