Automatic Call Recorder

Automatic Call Recorder

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 71,171
  • DOSYA BOYUTU 2.6 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Appliqato

Automatic Call Recorder, Android cihazınız üzerinde yapacağınız görüşmeleri kaydetmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.

Automatic Call Recorder, isminden de anlaşıldığı üzere Android cihazlarınız üzerinde yapacağınız görüşmeleri kaydetmek için geliştirilen yararlı bir uygulamadır. Uygulama yüklendikten sonra otomatik olarak yapacağınız tüm konuşmaları kaydetmektedir. Uygulamayı Android telefonlarınıza ücretsiz olarak yükleyerek kullanabilirsiniz.

Uygulama ayarlarından hangi aramaların kaydedileceğiniz ve kaydetme işleminden sonra hangilerinin otomatik olarak dinleneceğiniz belirleyebilirsiniz. Google Drive ve Dropbox'a kaydedilen görüşmeleri eşleyerek bulut depolama alanlarından da yararlanabilirsiniz. Bu sayede cihazınızın kendi hafozası dolmamış olur.

Uygulamanın kaydetmiş olduğu görüşme kayıtları gelen kutusuna kaydedilmektedir. Dilerseniz kaydedilecek olan dosyayı değiştirebilirsiniz. Hatta harici bir depolama alanına tüm görüşmelerinizi kaydedebilirsiniz. Fakat bu işlemi yağtığınızda yeni aramalar geldiğinde eski aramalar silinecektir. Bu nedenle sizin için önemli olan görüşmeleri kaydetmelisiniz.

3 Farklı standart ayarı bulunan uygulama herşeyi kaydetme, belirli engellediğiniz kişiler dışında herşeyi kaydetme ve sadece belirledliğiniz kişiler ile yapacağınız görüşmeleri kaydetme olarak farklı şekilde kullanılabiliyor. Kendi isteğinize göre bu ayarlardan birini seçebilirsiniz.

Çağrı kaydetme adına aradığınız tüm özelliklere sahip olan Automatic Call Recorder uygulamasını ücretsiz olarak indirerek mutlaka denemenizi tavsiye ederim.