Avidemux

Avidemux

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 803,379
  • DOSYA BOYUTU 37.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Mean

Avidemux ile videolarınızda kolayca kesme gibi düzenleme işlemleri uygulayabilirsiniz

Avidemux kullanıcılara başta video kesme olmak üzere, video filtreleme ve video dönüştürme gibi değişik konularda yardımcı olan ücretsiz bir video düzenleme programıdır.

Bilgisayarımızda kayıtlı videoların bazıları konser kaydı gibi uzun videolar olabiliyor. Bu videoları mobil cihazlarımıza yüklemek istediğimizde ise uzunlukları nedeniyle oluşan dosya boyutu ve medya oynatma problemleri videoları seyredebilmemize engel oluyor. Ayrıca videoların içerisindeki belli bölümleri ayırarak gereksiz kısımları çıkarmak isteyebiliyoruz.

Bu gibi durumlarda Avidemux bize ilaç gibi bir çözüm sunacaktır. Program sayesinde videoları kısaltabilir veya içerisinden belirli parçaları ayıklayabiliriz. Program yapacağımız işlemleri bir proje tabanında yürütmemize olanak sağlamaktadır. Tamamladığımız çalışmaların sonunda üzerinde işlem yaptığımız videoları farklı formatlarda bilgisayarımıza kaydedebiliyoruz. Avidemux AVI, DVD uyumu MPEG, MP4, ASF ve daha birçok farklı video formatlarının yanında MP3, WAV ve OGG gibi ses formatlarını da desteklemektedir.

Avidemux ile videolarınız üzerinde kesme işleminin haricinde video ve ses kalite ayarlarını değiştirme gibi değişiklikler yapabiliyorsunuz. Video kırpma desteği sunan yazılım ile videonun altından, üstünden veya köşelerinden gereksiz bölümleri ayırabiliyoruz. Avidemux ile videoların temel renk ayarlarını değiştirebilmemiz de mümkündür. Böylece karanlık videoları daha aydınlık yapabileceğimiz gibi renkleri daha keskinleştirebiliyor ve göze daha hoş görünen videolar yaratabiliyoruz.

Eğer video düzenleme ihtiyaçlarınız için kullanabileceğiniz ücretsiz ve başarılı bir yazılım arıyorsanız Avidemux'u kesinlikle denemelisiniz.