Avira Free Antivirus

Avira Free Antivirus

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 1,514,220
  • DOSYA BOYUTU 4.58 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Avira GmbH

Avira Free Antivirus, ücretsiz antivirüs yazılımları arasında saygın bir yere sahip olan ve bilgisayarınızı her an tehlikelere karşı koruyan bir güvenlik çözümüdür.

Avira Free Antivirus, bilgisayarını virüslere, truva atlarına, kimlik hırsızlarına, solucanlara, zararlı yazılımlara ve çok daha fazlasına karşı korumak isteyen kullanıcılar için geliştirilmiş olan güçlü ve ücretsiz bir antivirüs programıdır.

Avira Free Antivirus Özellikleri

  • Gerçek zamanlı koruma
  • E-posta ve web koruması
  • Zararlı yazılımları ve aktiviteleri engelleme
  • Reklam ve casus yazılımlara karşı etkili koruma
  • Tek tıklamayla virüs temizleme
  • Kolay kurulum ve kullanım
  • Kullanıcı dostu şık ve modern arayüz
  • Ücretsiz

Kullanıcılara oldukça iyi organize edilmiş bir arayüz ve en son çıkan tehditlere karşı sürekli olarak güncellenen bir antivirüs veritabanı sunan program, oyunu kendi kurallarına göre oynamak isteyen kullanıcıların bir numaralı tercihidir. Kolay kullanımlı ve anlaşılır bir kullanıcı arayüze sahip olması nedeniyle, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilecek olan Avira Free Antivirus, karışık ayarları bile basit bir şekilde kullanıcılarına sunmaktadır.

Basit bir kurulum aşamasının ardından otomatik olarak çalışmaya başlayan ve sistem güvenliğinizi sağlayacak olan Avira Free Antivirüs, kurulum sırasında Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatmanız konusunda size bir öneri sunmaktadır. Bu noktada karar tamamen size kalmış. İster Windows Güvenlik Duvarı'nı iptal ederek Avira'nın size sunacağı güvenlik duvarını kullanabilir, isterseniz de Windows Güvenlik duvarıyla yolunuza devam edebilirsiniz. Bu noktada benim sizlere önerim Windows Güvenlik Duvarı'nı da Avira Free Antivirüs'ün güvenlik duvarını da aktif olarak kullanmak için Windows Güvenlik duvarını kaldırmamanızdan yana olacak.

Bilgisayarınızı tehlikelere karşı tarama hızı normalin oldukça üstünde olan program, virüslere karşı bilgisayarınızı oldukça hızlı bir şekilde taramaktadır. Tabii bu noktada bilgisayarınızın üzerinde yer alan veri miktarı ve olası bir virüs salgını tarama süresinin uzamasına neden olacaktır. Yerel sürücüler, yerel sabit diskler, çıkarılabilir sürücüler, Windows sistem dizini, tam sistem taraması, hızlı sistem taraması, belgeler, etkin işlemler ve elle seçim gibi birçok tarama seçeneğini kullanıcılara sunan Avira Free Antivirüs, bu yönüyle oldukça kullanışlıdır.

Avira Free Antivirus İndir

Gerçek zamanlı tarama özelliği sayesinde dışarıdan gelebilecek olan her türlü güvenlik tehdidine karşı bilgisayarınızı koruyacak olan program, web ve e-postalar için de güvenlik desteği sağlamaktadır. Ayrıca kendi güvenlik duvarı sayesinde, bilgisayarınız üzerinde tespit ettiği şüpheli aktiviteleri ve uygulamaları da engelleyen Avira Free Antivirüs, gerçekten etkin bir koruma sağlamaktadır.

Şık ve sade kullanıcı arayüzü, gerçek zamanlı virüs koruma özelliği, sürekli olarak güncellenen veri tabanı, e-posta ve web koruması, farklı tarama seçenekleri, Türkçe dil desteği, ücretsiz olması ve daha saymadığımız birçok nedenden dolayı Avira Free Antivirüs, bilgisayarını tüm tehlikelere karşı güvende tutmak isteyen kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olmalı.

ARTILAR

Hızlı

Otomatik güncelleme

Takvimlenmiş tarama seçenekleri

Düşük kaynak tüketimi