Barack Obama da Patlayan Note 7'leri Trolledi

Anlaşılan o ki Samsung, Note 7 telefonlarını piyasadan çekmiş bile olsa başı bu telefonlar nedeniyle uzun bir süre daha ağrıyacak.

Barack Obama da Patlayan Note 7'leri Trolledi

Anlaşılan o ki Samsung, Note 7 telefonlarını piyasadan çekmiş bile olsa başı bu telefonlar nedeniyle uzun bir süre daha ağrıyacak. Patlayan Galaxy Note 7 telefonlar nedeniyle milyonlarca dolar zarara uğrayan Samsung, maddi kaybın yanında daha da büyük bir problemle başetmek zorunda. Firmanın zedelenen itibarını düzeltebilmesi için sıkı çalışması gerekiyor. Telefonlarını yeterince test etmeden piyasaya süren Samsung bu nedenle büyük tepki çekti. Note 7'lerin ve Samsung'un dalga konusu olması da bu yüzden çok da anormal bir durum değil.

Samsung ve Note 7'ye taş atanlar kervanına Amerika başkanı Barack Obama da katıldı. Başkanlık dönemi sonlanmak üzere olan Obama, son yaptığı konuşmada Obamacare adlı poltikasını değerlendirirken Note 7'ye lafı çarptırdı. Obama'nın konuşmasında şu ifadeler yer alıyordu:

" Bir akıllı telefon birkaç hataya sahipse onu tamir eder ya da güncellersiniz. Bu telefonu çöpe atmasınız, -alev almadığı sürece-. Eğer alev alıyorsa sadece o telefonu piyasadan çekersiniz, eski çevirmeli telefonlara geri dönmezsiniz. Akıllı telefonları topyekün piyasadan kaldırıyoruz ve çevirmeli telefonlar kullanacağız demek yapacağınız şey olmaz. Obamacare için de aynı durum söz konusu. "

Obama'nın konuşması sırasında izleyicilerin tepkisi ve Obama'nın yanan telefon vurgusu kayda değer bir durumdu:

YORUMLAR