Tüm Dyson Hava Temizleyici Modelleri ve Fiyatları - 2024

İç mekanlardaki havayı temizleyen Dyson hava temizleyici modelleri hangileri? İşte bulunduğu ortamdaki havanın kalitesini artıran Dyson hava temizleyicileri!

Dyson hava temizleyicileri, iç mekanlardaki havayı filtreleyip kaliteli ve sağlıklı hale gelmesini sağlıyor. Bu hava temizleyiciler; okul, ev, ofis gibi birçok kapalı alanda kullanılmaktadır. Kullanıldığı alanların havasına hapsolan toz, alerjen ve toksinleri sterilize ediyor. Ayrıca havadaki kötü kokuyu da gideriyor. 

Dyson hava temizleyici modelleri, evcil hayvan tüyleri başta olmak üzere diğer partikülleri de filtreliyor. Mekandaki havayı sağlıklı hale getirdiği için uyku kalitesini de iyileştiriyor. Gazlar, sigara dumanı ve kimyasal kokularında etkisini azaltıyor.

Dyson Hava Temizleyici Modelleri

  • Dyson Purifier Cool Formaldehyde
  • Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde
  • Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact
  • Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

En Kaliteli Dyson Kablosuz Süpürge Modelleri ve Fiyatları - 2024
Yaşam

En Kaliteli Dyson Kablosuz Süpürge Modelleri ve Fiyatları - 2024

Dyson kablosuz süpürge modelleri fiyatları ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Teknoloji devi tarafından geliştirilen şarjlı el süpürgesi modellerinde kullanıcılar markanın ürünlerini alternatifleri ile değişmiyor.

Dyson Purifier Cool Formaldehyde Özellikleri ve Fiyatı

HEPA H13 standardında tasarlanan Dyson Purifier Cool Formaldehyde, tamamen yalıtımlıdır. ECARF sertifikasına sahip olan Dyson’un bu hava temizleyicisi alerjilere çok iyi geliyor. Alerji Araştırma Vakfı Avrupa Merkezi tarafından onaylanmış bir üründür.

Odanın havasının tümünü temizleyen “Air Multiplier” teknolojisiyle tasarlanmıştır. Katalitik filtre değişimine gerek duyulmaz. Gece modu sayesinde havayı sessiz şekilde temizliyor.

Dyson Purifier Cool Formaldehyde fiyatı: 41.899 TL civarında

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde Özellikleri ve Fiyatı

Dyson hava temizleyici modellerinden Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde, havadaki toz ve alerjenleri hızlıca yakalayıp yok ediyor. Havadaki ince partikülleri %99 temizleyerek ortamı sağlıklı hale getiriyor.

Dyson’un bu hava temizleyicisi bitki polenleri başta olmak üzere VOC gibi birçok maddeyi temizlemektedir. Bu hava temizleyicinin fiyatı 23.000 TL’dir.

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde fiyatı: 48.899 TL civarında

Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact Özellikleri ve Fiyatı

Tüm odanın havasını temizleyen Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact tamamen yalıtımlıdır. Air Multiplier teknolojisiyle tasarlanan cihaz, tüm odanın havasını temizlemek içinde güçlü hava dolaşımı özelliğine sahiptir.

Mikroskobik partiküllerle gazları yakalayarak havayı sağlıklı hale getiriyor. Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact kullanıcılarına 20.000 TL’den sunuluyor.

Dyson Purifier Hot+Cool Autoreact fiyatı: 23.999 TL

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde Özellikleri ve Fiyatı

  • Odanın havasını temizleme
  • Hijyenik olarak nemlendirme
  • HEPA H13 standardına uygun olarak tamamen yalıtımlı
  • Otomatik mod, hava kalitesini sürekli takip eder ve en konforlu nem seviyesine ulaşmak için hava akışını otomatik ayarlar.
  • Difüze modu, hava akışını makinenin arka tarafına yönlendirir. Böylece hava sizi serinletmeden temizlenir ve nemlendirilir.
  • Esinti modu, hava akışını değiştirir ve bu sayede serinletici ve ferahlatıcı esinti oluşmasını sağlar.
  • Kolay filtre değişimi imkânı
  • 8,2 kg ağırlık
  • 350 l/s hava akımı

Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde fiyatı: 26.999 TL

Sizce Dyson'ın en iyi hava temizleyici modeli hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

Dyson’ın İlk Islak Süpürgesi: Dyson Submarine Özellikleri ve Fiyatı
Yaşam

Dyson’ın İlk Islak Süpürgesi: Dyson Submarine Özellikleri ve Fiyatı

Özellikleri ve fiyat etiketiyle dikkat çeken Dyson Submarine, zemini suyla temizleyen silindir başlı elektrik süpürge modelidir.

YORUMLAR