F.E.A.R. 3 Türkçe Yama Nasıl Yapılır?

Bu yazımıza göz atın ve F.E.A.R. 3 Türkçe yama nasıl yapılır hemen öğrenin.

fear-3-turkce-yama

Tek kişilik, hikaye odaklı korku oyunları denildiği zaman akıllara gelen ilk yapımlardan biri olan F.E.A.R. serisi bizleri zamanında epey etkilemişti. FPS ve korku oldukça iyi sinerji oluşturan iki türdür diyebiliriz. Özellikle ilk 2 F.E.A.R. oyunu oldschool diyebileceğimiz bir FPS anlayışına sahipti. 

F.E.A.R. 3 çok daha modern bir oynanış ile piyasaya çıktı. Hikayenin son kısmını oynadığımız bu oyunda korku dozu biraz azalmış olsa da serinin hayranları tarafından öyle ya da böyle oynandı. F.E.A.R. 3 Türkçe yama sayesinde de hikayenin tüm detaylarını öğrenebiliyoruz. Dil bariyerine takılmadan en iyi şekilde oyunu tecrübe etmek istiyorsanız F.E.A.R. 3 Türkçe yama yüklemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Aşağıdaki basit adımları uygulayarak siz de F.E.A.R. 3 Türkçe yama yükleyebilir ve bu serinin son oyunun en iyi şekilde deneyimleyebilirsiniz.

F.E.A.R. 3 Türkçe Yama Nasıl Yüklenir?

  • anonymousceviri.com’un F.E.A.R. 3 Türkçe yama sayfasına gidin.
  • Sitenin programını indirip üyeliğiniz varsa giriş yapın, yoksa kayıt olun.
  • "Çevirilerimiz" kısmını açın.
  • F.E.A.R. 3 tıklayıp "Varlıklarıma Ekle"ye basın.
  • Sağ üstten adınıza tıklayarak "Varlıklarım" kısmını açın.
  • F.E.A.R. 3 Türkçe yamayı oyun dizinine kurun.
  • "Yama başarılı" yazısı çıktıktan sonra oyuna girip F.E.A.R. 3’ü Türkçe oynayabilirsiniz.

En İyi Çok Oyunculu Korku Oyunları
OYUN

En İyi Çok Oyunculu Korku Oyunları

Arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz bir korku oyunu mu arıyorsunuz? O zaman doğru yere geldiniz. Sizler için hazırladığımız bu listede arkadaşlarınızla beraber oynayabileceğiniz en iyi çok oyunculu korku oyunlarına göz atıyoruz.

F.E.A.R. 3 Hakkında

Day 1 Studios tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından yayınlanan F.E.A.R. 3, ilk kez 2011 yılında yayınlandı. Seriye farklı bir soluk getiren F.E.A.R. 3 bazı oyuncular tarafından beğenilse de serinin eski hayranları tarafından pek sevilmedi.

Oldukça korkunç bir seri olan F.E.A.R., ilk 2 oyunuyla zihnimizde fazlaca yer etmişti. F.E.A.R. 3 ile birlikte seri çok daha aksiyon odaklı, modern bir shooter haline geldi. Korku öğeleri daha çok sos gibi kullanılmış olan bu oyun serinin sıkı hayranlarını epey üzmüştü. 

Oyunun korku sekansları ve aksiyon sekansları ayrı ayrı kurgulanmıştı. Etrafta hızlı hızlı koşuşturduktan sonra belli bir süreliğine korkunç sayılabilecek mekanlarda geziyor ve çeşitli korku öğelerine maruz kalıyorduk. Korku sekansı bittikten sonra yine ilerleyip aksiyonun içine dalıp korkudan uzaklaşıyorduk. Bu karar maalesef oyunda pek iyi bir şekilde çalışmadı.

Aşağıdaki paragraf oyunun hikayesine dair spoiler içerebilir.

Oyunun hikayesi, önceki yapımlardan bildiğimiz ve oyunun ikonik yüzü haline gelen Alma Wade adlı karanlık güçlere sahip bir kadının etrafında dönüyor. Alma, oyunun başındaki olaylardan sonra hamile kalmış ve doğurduğu çocuğu oyunda biz kontrol ediyoruz. Alma'nın yaratıklarını durdurmaya ve onun nihai niyetini açığa çıkarmaya çalıştığımız bu oyun aksiyon ve korkunun karşımı niteliğinde bir yapımdır.

 En İyi Tek Kişilik Korku Oyunları
OYUN

En İyi Tek Kişilik Korku Oyunları

Korku türü tekrar yükselişe geçti diyebiliriz. Pek çok tek kişilik korku oyunu tekrardan gündeme geldi. Bazılarının yeniden yapımı söz konusu bazılarının da devamı önümüzdeki yıllarda bizimle buluşacak.

F.E.A.R. 3 Türkçe yama ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz serinin önceki oyunlarını oynamış mıydınız? F.E.A.R. 3 Türkçe yamayı nasıl buldunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir’i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR