General Mobile GM 23 SE Özellikleri ve Fiyatı

Uygun fiyatıyla dikkat çeken General Mobile GM 23 SE özellikleri neler? İşte, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen GM 23 ailesinin yeni telefonuna dair detaylar!

General Mobile geçtiğimiz mayıs ayında GM 23 SE modelini tanıttı. Yapay zeka destekli arka kamerasından şık tasarımına kadar dikkat çekiyor. Ay grisi ve buz mavisi renkleriyle çarpıcı bir tasarım çizgisi oluşturan General Mobile GM 23 SE, gelişmiş güç tasarrufu ile kullanıcı deneyimini üst seviyeye taşıyor.

General Mobile GM 23 SE Özellikleri

  • İşlemci: MediaTek Helio G37
  • Ekran: 6.5″ inç HD + IPS LCD 1.600 x 720 piksel 60 Hz tazeleme hızı 
  • Depolama: 64 GB dahili depolama ve microSD kart desteği
  • Batarya: 5.000 mAh, 7,5W şarj
  • RAM: 4 GB + 2 GB genişletilmiş RAM
  • İşletim sistemi: Android 12
  • Ön kamera: 5 MP f/2,2 selfie kamera
  • Arka kamera: 1080p video, 8 MP+ VGA f/2,0 Dual Yapay Zeka Arka Kamera

General Mobile GM 23 SE, büyük batarya ve ekrana sahip olduğu halde yalnızca 190 gram ağırlığa sahiptir. Fakat çerçevesi çok ince değil. Ele tam oturduğu için çok kolay bir kullanımı var. Düz kenarları olan cihazın ekranı, damla çentiklidir. Telefonun arka yüzeyi, dikey çizgili ve ışık hüzmeli olarak tasarlanmıştır.

Cihazın sol üst köşesinde birer tane büyük ve küçük ikili kamera yer alıyor. Kameranın arkasında 8 MP çözünürlüklü ana kamera ve VGA sensör konumlanmıştır. Telefonun ön kısmınaysa 5 MP kamera dizayn edilmiştir.

Ana kamera 32 MP Super Piksel, Gece ve Pro modlarından oluşuyor. 32 mp Super Piksel Modla fotoğraflarda daha çok renk tonu ve ayrıntı yakalanıyor.

Gece modundaysa karanlık yerler biraz daha aydınlık bir şekilde görünüyor. Portre modu arka ve ön kamera ayrımını yaparak bulanıklığı ayarlıyor. Pro Moduysa diyafram, ISO, beyaz denge ve enstantane hızını manuel olarak ayarlayarak muhteşem karelerin yakalanmasını sağlıyor.

Aynı zamanda arka ve ön kameradan Full HD çözünürlüklü videolar çekilmesini sağlıyor. General Mobile GM 23 SE’nin kamera ayarlarında titreşim önleme özelliği de bulunuyor.

Cihaz, kutusundan Android 12 ile çıkmıştır. MediaTek Helio G37 işlemciye sahip olan cihaz, 4 GB ve 64 GB dahili depolama alanından oluşuyor. Bu depolama alanı, microSD ile genişletilebiliyor.

Telefon güçlü 5000 mAh batarya kapasitesiyle de dikkat çekiyor. Telefon yoğun kullanıldığında dahi “düşük pil” uyarısı vermiyor.

General Mobile GM 23 SE, yüz tanıma ve parmak izi okuma özelliklerine de sahip. Cihaz kullanıcılarının karşısına 6.5 inç geniş ekranla çıkıyor. Yüzde 89.7 ekran-gövde oranına sahip olan ekranda IPS LCD panel kullanılmıştır. Bu ekranın çözünürlüğüyse 1600 x 720 HD’tir. Ekranın en-boy oranıysa 20:9’dur.

En İyi General Mobile Telefon Modelleri - 2024
MOBİL

En İyi General Mobile Telefon Modelleri - 2024

2024 yılında satın alınabilecek en iyi General Mobile telefonlar hangileri sorusunun yanıtını merak eden kişiler için bir liste hazırladık.

General Mobile GM 23 SE Fiyatı

General Mobile GM 23 SE, ay grisi ve buz mavisi renkleriyle piyasaya sürüldü. Çift SIM kart desteğiyle kullanıcılarının karşısına çıkan cihazın sağ kısmında güç ve ses kontrol tuşları yer alıyor.

Parmak izi sensörü, güç tuşunun üzerine entegre edilmiştir. Cihazın alt kısmındaysa şarj girişi, 2 adet hoparlör giriş yeri ve 3.5 mm kulaklık jakı yer alıyor. Mayıs ayında ön satışa sunulan cihazın şu anki fiyatı, 4.500 TL’dir.

YORUMLAR