Hangi Sitelerden Ucuza Oyun Alabilirsiniz?

Yazımızda ucuz oyun fırsatlarını, özel indirim kampanyalarını yakalayabileceğiniz siteleri listeliyoruz.

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz

Günümüzde bilgisayarımıza ya da oyun konsollarımıza oyun satın alırken ilk olarak Steam, Origin, PlayStation Store ve Microsoft Store gibi resmi oyun mağazalarını ziyaret ediyoruz. Bu mağazalarda farklı zamanlarda düzenlenen indirim kampanyaları ile ucuz oyun fırsatlarını yakalayabilmekteyiz; fakat bu siteler avantajlı oyun fiyatları için tek adres değiller. Alternatif sitelerdeki fırsatları da takip edebilir ve çok daha ucuza istediğiniz oyunu satın alabilirsiniz.

Peki istediğimiz oyunu en ucuza nereden alabiliriz? İşte bu yazımızda karşılaştırma yapabileceğiniz siteleri listeleyeceğiz.

Ucuza Oyun Satın Alabileceğiniz Siteler

  • Bundle Stars/Fanatical
  • Humble Bundle
  • Daily Game Deals
  • G2A
  • GOG
  • Kinguin
  • Reddit
  • CheapShark
  • Slickdeals
  • Is There Any Deal

En İyi Oyun İndirme Platformları Hangileri?
OYUN

En İyi Oyun İndirme Platformları Hangileri?

Oyun indirme platformları, bilgisayarına ya da mobil cihazına oyun indirmek isteyen oyuncular tarafından oldukça merak ediliyor. Günümüzde birçok oyun indirme sitesi bulunuyor.

Her site kendisine özel kampanyalar ve paketlerle karşımıza çıkabiliyor, bu da aynı zaman dilimi içinde çok farklı fiyatlar görmemize sebep olabiliyor. Örnek olarak; Steam'de 150 TL'ye satışta olan bir oyun listeleyeceğimiz sitelerden birinde 50 TL'den aşağıya satışta olabilmekte. Dilerseniz listemizdeki sitelere yakından bakalım.

Bundle Stars/Fanatical

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz1

Daha önceden Bundle Stars adıyla tanıdığımız indirimli oyun sitesi yeni isim değiştirdi ve Fanatical adını aldı. Bundle Stars, paket oyunlarda özel fırsatlar sunabilen bir site. Birkaç oyunun bir arada olduğu paketlerde çok güzel indirimler olabiliyor. Ayrıca tek başına oyun almak istediğinizde de avantajlı fiyatlardan yararlanabiliyorsunuz. Bundle Stars'ı ya da yeni adıyla Fanatical'ı bu bağlantıyı kullanarak ziyaret edebilirsiniz.

Humble Bundle

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz2

Humble Bundle da Bundle Stars gibi paket mantığıyla oyun satan sitelerden biri. Bu sitedeki satışlardan elde edilen kar yardım kurumlarına da bağışlanıyor. Humble Bundle'da zaman zaman düzenlenen kampanyalarda sadece 1 dolara birden fazla oyun satın alabiliyorsunuz; üstelik sitede bedava oyun fırsatları da sıkça karşımıza çıkıyor. 1 dolarlık oyunları satın alırken üzerine biraz daha ekleyerek daha fazla oyuna da sahip olabilirsiniz. Humble Bundle'ı bu bağlantıyı kullanarak ziyaret edebilirsiniz.

Daily Game Deals

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz3

Daily Game Deals, aslında oyun satan bir site değil; fakat size günlük olarak indirimli oyun fırsatlarını sunuyor. Daily Game Deals'da PC oyunlarının yanısıra konsol oyunları ile ilgili fırsatları da görebiliyorsunuz. Daily Game Deals'ı ziyaret etmek için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

G2A

Ülkemizdeki kullanıcılara TL cinsinden fiyat sunan G2A, sadece Steam oyunlarının haricinde Origin, UPlay, GOG, Blizzard ve konsol oyunlarının ürün anahtarlarını da satmakta. Ayrıca rastgele seçilecek kaliteli  bir Steam oyununun ürün anahtarı satın alabilmeniz de mümkün. G2A sitesini bu bağlantıyı kullanarak ziyaret edebilirsiniz.

GOG

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz4

CD Projekt'in dijital oyun platformu olan GOG, DRM içermeyen oyunlara yer veriyor. Bu sitede dönem dönem indirim kampanyaları yapılıyor, buna ek olarak bedava oyun fırsatları da karşımıza çıkıyor. Hem güncel, hem de retro oyunlar için güzel bir kaynak olan GOG'u bu bağlantıyı kullanarak ziyaret edebilirsiniz.

Kinguin

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz5

Kinguin de G2A gibi Steam, Origin, UPlay, Blizzard ve konsol oyunları için indirimli oyunları bir araya toplayan bir platform. TL cinsinden fiyatlar da sunan platformu bu bağlantıyı kullanarak ziyaret edebilir, indirimlere göz atabilirsiniz.

Reddit

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz6

Reddit de oyun satmayan; fakat intenret üzerinde özel bir yere sahip olan forum niteliğinde bir site. Zaman zaman Bill Gates ve Gabe Newell gibi isimler Reddit'te soru - cevap oturumları yapıyorlar. Bunlara ek olarka Reddit'te oyun fırsatlarının listelendiği alt bölümler de yer alıyor. Reddit'in oyun fırsatları sayfasına bu bağlantıyı kullanarak erişebilirsiniz. Ayrıca konsol oyunları için özel bir sayfa da mevcut, konsol oyun fırsatlarına bu sayfa üzerinden erişebilirsiniz.

CheapShark

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz7

CheapShark bir diğer indirimli oyun listeleyen site. Site üzerinde arama fonksiyonu da var; eğer belli bir oyunu ucuza satın almayı düşünüyorsanız arama bölümünü kullanabilir, bu oyun için mevcut fırsatları görebilirsiniz. CheapShark sitesine erişmek için bu bağlantıya tıklayın.

Slickdeals

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz8

Slickdeals kullanıcılarına günlük fırsatları listeleyebilirken, kullanıcılar gördükleri özel fırsatları da Slickdeals'da paylaşabiliyorlar. Ayrıca e-posta bildirimleri almanız da mümkün. Slickdeals'da oyunlar haricinde elektronik aletler ve bilgisayarlar için de fırsatlar listeleniyor. Slickdeals'a bu sayfa üzerinden erişebilirsiniz.

Is There Any Deal

hangi-sitelerden-ucuza-oyun-alabilirsiniz9

Is There Any Deal listemizdeki en kullanışlı servislerden bir tanesi. Bu siteyi belli bir oyundaki indirimleri yakalamak istiyorsanız kullanabilirsiniz. Is There Any Deal'da istek listenizdeki oyunu arıyor, mevcut fiyat karşılaştırmalarını ve zaman içindeki en düşük satış fiyatını görebiliyorsunuz. Kafanızda "bu oyunun fiyatı daha da düşer mi?" gibi sorular varsa Is There Any Deal ideal bir site. Is There Any Deal'a bu sayfa üzerinden erişebilirsiniz.

Eski Oyunları Ücretsiz Olarak İndirebileceğiniz 6 Site
İNTERNET

Eski Oyunları Ücretsiz Olarak İndirebileceğiniz 6 Site

Free-to-play (Oynaması ücretsiz) oyunlar genellikle daha fazla kullanıcıya ulaşmak amacıyla kullanılır. Steam’de, tarayıcınızda veya akıllı telefonunuzda ücretsiz olarak oynayabildiğiniz bütün oyunlar, free-to-play olarak tanımlanır.

Ucuza oyun alabileceğiniz siteler ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadardı. Umuyoruz ki sizler için faydalı olmuştur. Siz oyunlarınızı nereden satın alıyorsunuz? Aşağıda bulunan yorumlar kısmında düşüncelerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Bunun gibi içeriklere, güncel oyun ve teknoloji haberlerine anında ulaşmak için Tamindir'i takipte kalmayı unutmayın.

YORUMLAR