Jeep Fiyat Listesi - 2024

Jeep fiyat listesi ile en yeni ve popüler otomobil modellerinin ne kadar fiyat etiketine sahip olduğunu öğrenin. İşte en yeni arabalar ve fiyatları!

Yakın zamanda yeni bir otomobil satın almak istiyorsanız Jeep fiyat listesi ne durumda sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz. Peki, Jeep marka otomobiller ne kadar fiyata satılıyor? Bu yazıda çoğu kişi tarafından merak edilen soruyu cevaplayacağız.

2024 Yılına Ait Jeep Fiyat Listesi

Jeep’lerin en önemli özelliği manevra kabiliyetinin güçlü olmasıdır. Rahat tasarıma sahip iç mekanıyla seyahatlerin vazgeçilmezi haline geldi. Geniş bagaja sahip olduğu için yolculuğa çıkarken araç eşya almadı sıkıntısını tamamen ortadan kaldırıyor.

Görünüşüyle pek çok kişiyi kendine hayran bırakan en yeni Jeep modellerinin fiyatlarına aşağıdan göz atabilirsiniz. Jeep marka sıfır araba fiyatları zaman içerisinde artabilir veya azalabilir.

Türkiye'de Satılan Elektrikli Otomobil Modelleri ve Fiyatları
Otomobil

Türkiye'de Satılan Elektrikli Otomobil Modelleri ve Fiyatları

Elektrikli otomobil furyası dünyanın dört bir yanını sardığı gibi Türkiye’deki otomobil piyasasını da etkisi altına almış durumda.

Jeep Wrangler Fiyatı

  • Wrangler Rubicon 2.0 Bz 272hp 4x4 AT: 8.615.000 TL

Jeep Wrangler en ileri teknolojilerle tasarlanmıştır. Güvenli sürüş deneyiminin yanında gelişmiş fren destekli önden çarpma uyarı sistemi otomatik uzun far asistanı bulunuyor. Aynı zamanda hız limitleyici & Adaptif Cruise Control sistemiyle tasarlanmıştır.

Hem sürücüyü hem de trafikteki diğer kişileri koruyan arka çapraz yol sensörü, kör nokta uyarı sistemi gibi özelliklere de sahiptir.

Jeep Renegade Fiyatları

  • Rebegade e-Hybrid 1.5 130HP Longitude: 1.767.750 TL
  • Renegade e-Hybrid 1.5 130HP Limited: 1.832.750 TL

Dış görünümüyle dikkat çeken Jeep Renegade, yenilenen led aydınlatma paketleri ve jantlarıyla adeta zamana meydan okuyor. Yeni yollar keşfederken kişinin ayağını yerden kesiyor. Geniş iç mekanıyla seyahatlerin konforlu geçmesini sağlıyor.

LaneSense şerit değiştirme ikaz sisteminde oluşan araç, ön çarpışma uyarı sisteminin de olduğu 60’ın üzerinde güvenlik sistemi bulunuyor. Yolcuların güvenliği açısından her nokta düşünüldüğü söylenebilir.

Jeep Compass Fiyatları

  • Compass e-Hybrid 1.5 130hp Longitude: 2.187.200 TL
  • Compass e-Hybrid 1.5 130hp Limited: 2.272.750 TL
  • Compass e-Hybrid 1.5 130hp S Limited: 2.617.750 TL
  • Compass S Limited 1.3 PHEV 240hp AT 4xe S Limited: 3.412.250 TL

Jeep Compass, modelinin ön tarafındaki aydınlatma üniteleri ve çizgileri modern ve sağlam bir görüntü oluşturuyor. İkonik yedili ön ızgarasının yanında kompakt SUV ile de dikkat çekiyor. İç kısmı geniş olduğu için yolculuklar rahat edebiliyor. Jeep Compass; konfor, şıklık sofistike tasarımı ve teknolojinin bir araya getirilmesiyle tasarlanmıştır.

Jeep Avenger Electric Fiyatı

  • Jeep Avenger 115KW Summit: 1.729.900 TL

Mercedes Fiyat Listesi - 2024
Otomobil

Mercedes Fiyat Listesi - 2024

Mercedes fiyat listesi, Almanya merkezli popüler üretici tarafından piyasaya sürülen araba modellerini satın almak isteyen kişiler tarafından epey merak ediliyor.

Bu yazıda Jeep otomobil fiyatları ne kadar sorusunu yanıtladık. Peki, sizce en başarılı model hangisi? Konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR