Microsoft Windows 8 Lansmanı 25 Ekim Tamindir Canlı Yayını

Microsoft Windows 8 ve Microsoft Surface tabletin lansmanını Tamindir canlı yayınından kolayca takip edebilir ve en son gelişmeleri öğrenebilirsiniz.

Microsoft Windows 8 Lansmanı 25 Ekim Tamindir Canlı Yayını

Microsoft Windows 8 önceki Windows versiyonlarından çok daha farklı bir şekilde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve artık sadece PC'lerde değil mobil cihazlarda da Microsoft Windows 8 sayesinde kendini gösterecek.

Tamindir Canlı Yayını sayesinde lansmandan elde edilen tüm bilgilere kolayca ulaşma imkanına sahip olacaksınız.

25 Ekim 2012 Türkiye saati ile 18.00'da New York'ta gerçekleştirilecek olan Microsoft Windows 8 Lansmanı hem Windows 8 üzerine olacak hem de Microsoft Surface tablet bu etkinlikte de yoğun olarak tanıtılacak. Zira Microsoft Windows 8'in özellikle mobil cihazlarda çok güçlü bir işletim sistemi olacağını iddia ediyor.

Video olarak yayınlanması kabul edilmeyen bu teknoloji lansmanlarını daha önce iPhone 5 ve iPad Mini için gerçekleştirmiştik ve içeriden gelen bilgileri kullanarak canlı yayında sizlerle birlikte yorumlamıştık.

CANLI YAYINIMIZ SONA ERMİŞTİR, YENİDEN İZLEMEK İSTERSENİZ AŞAĞIDAKİ VİDEOMUZU KULLANABİLİRSİNİZ!

Ayrıca sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek yayından önce duyurularımızı görüp hatırlayabilir veya sorularınız varsa bize oradan iletebilirsiniz.

Eğer Windows 8'de karşılaşabileceğiniz sürprizleri öğrenmek isterseniz Windows 8'de Çıkarılan Özellikler yazımızı da okuyabilirsiniz.

YORUMLAR