Nokia Clarity Earbuds 2+ Özellikleri ve Fiyatı

Bu rehberde Nokia Clarity Earbuds 2+ özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen soruları cevaplayacağız. İşte Nokia'nın yeni kablosuz kulaklığı!

2023 yılının kasım ayında yapılan tanıtım sonucunda Nokia Clarity Earbuds 2+ özellikleri ve fiyatı belli oldu. Peki, yeni kablosuz kulaklık modeli donanım ve tasarım konularında neler sunuyor? Bu rehberde merak edilen soruları yanıtlayacağız.

Nokia Clarity Earbuds 2+ Özellikleri

  • Bluetooth: 5.2
  • Aktif Gürültü Engelleme (ANC): Var.
  • Kulaklık Batarya Kapasitesi: 48 mAh
  • Şarj Kutusu Batarya Kapasitesi: 500 mAh
  • Şarj Kutusu Ağırlığı: 42 gram
  • Suya Dayanıklılık: IPX4
  • Pil Ömrü: Şarj kutusuyla beraber 35 saate kadar.

Bluetooth 5.2 teknolojisini destekleyen kablosuz kulaklık modelinde aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor. Bu özellik, kulaklık kullanım deneyimini doğrudan olumlu yönde etkiliyor. ANC özelliğinin yanı sıra Qualcomm cVc teknolojisi de destekleniyor.

48 mAh batarya kapasitesi, şarj kutusunda ise 500 mAh batarya kapasitesi bulunuyor. Kulaklığın tek şarj ile 7 saate kadar pil ömrü sunduğu iddia ediliyor. Çok şık bir görünüme sahip olan kablosuz kulaklığın ANC özelliği etkinken şarj kutusuyla beraber 35 saate kadar pil ömrü sunduğu söyleniyor.

Patlamalara Karşı Dayanıklı: Nokia HHRA501x ve IS540.1 Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Patlamalara Karşı Dayanıklı: Nokia HHRA501x ve IS540.1 Özellikleri ve Fiyatı

Nokia'nın telefon piyasasına damgasını vuran iki yeni modeli "zırhlı telefon" olarak tanıtılıyor. Patlamalara bile dayanıklılık gösteren bu iki cihaz, Nokia'nın uzun bir aradan sonra akıllı telefon sektörüne ses getiren bir dönüş yapmasını sağlıyor.

Şarj kutusunda USB-C girişi bulunuyor. Bu giriş üzerinden şarj kutusu kolayca şarj edilebiliyor. Oyunlar ve videolar için düşük gecikme özelliği de bulunuyor. Kulaklıkta ayrıca IPX4 sertifikası mevcut.

Bu sertifika, Clarity Earbuds 2+ modelinin su sıçramalarına dayanıklılık sunmasını sağlıyor. Kulaklığın su geçirmez olmadığını belirtmek gerekiyor.

Şarj kutusunun yüksekliği 50 mm, uzunluğu 62 mm ve genişliği ise 29 mm olarak açıklandı. Kulaklığın ise uzunluğu 23 mm, yüksekliği 35 mm, genişliği 16 mm'dir. Şarj kutusu yalnızca 42 gram ağırlığında. Peki, Nokia Clarity Earbuds 2+ fiyat etiketi ne kadar?

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

Suya Dayanıklı Kablosuz Kulaklık Modelleri ve Fiyatları - 2024

Suya dayanıklı kablosuz kulaklıklar, su ile temas edilse bile çalışmaya devam ederek oldukça önemli bir avantaj sağlıyor.

Nokia Clarity Earbuds 2+ Fiyatı

Pembe, mor ve gri olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunan Nokia Clarity Earbuds 2+ isimli yeni kablosuz kulaklık modeli 92 euro fiyat etiketine sahip. Kablosuz kulaklığın Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

En İyi Gürültü Önleyici Kulaklık Modelleri ve Fiyatları
TEKNOLOJİ

En İyi Gürültü Önleyici Kulaklık Modelleri ve Fiyatları

Gürültü engelleyici kulaklık modelleri, özellikle sesli ortamlarda telefon görüşmelerinizi oldukça kolaylaştırabilir.

Bu rehberde Nokia Clarity Earbuds 2+ ücreti, donanımı ve tasarımı hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu kablosuz kulaklık modeli ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR