Oppo Find X7 Satellite Edition Özellikleri ve Fiyatı

Oppo'nun yeni akıllı telefonu dünyada bir ilk gerçekleştirdi. İşte, markanın 5.5G uydu bağlantılı cihazı Oppo Find X7 Ultra Satellite Edition ve özellikleri!

Çinli telefon markası Oppo dünya çapında bir ilke imza attı. 5.5G uydu bağlantısına sahip olan ilk akıllı telefon modeli marka tarafından geçtiğimiz günlerde tanıtıldı.

5.5G bağlantı altyapısı ile donatılan akıllı telefon Find X7 serisinde yer alıyor. Ultra modelinin yeni bir versiyonu olarak tanımlayabileceğimiz cihazın diğer özellikleri merak ediliyor. Bu yazımızda Oppo’nun 5.5G uydu bağlantılı ilk telefonu Oppo Find X7 Ultra Satellite Edition’ı inceliyoruz. İşte, cihazın özellikleri ve fiyatı!

Oppo Find X6 Serisi Özellikleri ve Fiyatı
MOBİL

Oppo Find X6 Serisi Özellikleri ve Fiyatı

Oppo tarafından yapılan tanıtımla birlikte Find X6 ve Find X6 Pro modellerinden oluşan Oppo Find X6 serisinin özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Oppo Find X7 Ultra Satellite Edition Özellikleri

Uydu bağlantısı özelliği ile dikkat çekmeyi başaran cihazın sahip olduğu teknik özelliklere gelin, yakından bakalım. Cihaz Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga setinden güç alıyor. Kullanıcılarına 16 GB LPDDR5X RAM sunan akıllı telefonda 1 TB’a varan dahili hafıza bulunuyor.

Ekran özelliklerini incelediğimizde kıvrımlı ekranda AMOLED teknolojisinin kullanıldığını görüyoruz. Ekran büyüklüğü 6,62 inç olan cihaz 3168 x 1440 px çözünürlük sunuyor. Ekran yenileme hızı ise 120 Hz olarak karşımıza çıkıyor.

Kamera özelliklerine baktığımızda arka yüzeyde üçlü kamera setinin bulunduğunu görüyoruz. Ana kamera çözünürlüğü 50 MP olan telefonda buna eşlik eden 50 MP’lik telefoto ve yine 50 MP’lik süper telefoto mercekleri bulunuyor.

5000 mAh kapasiteli bataryadan güç alan telefonda hızlı şarj desteği mevcut. 100 W kablolu hızlı şarj imkânı bulunuyor. Oppo Find X7 Ultra Satellite Edition üç farklı renk seçeneği ile Çin’de satışa çıktı. Renk seçenekleri ‘özel siyah’, ‘sepya kahverengisi’ ve ‘okyanus mavisi’ şeklinde isimlendiriliyor.

Uydu bağlantısı özelliği sayesinde bu cihazda hücresel verinin kullanılamadığı anlarda bile arama yapma ve mesaj gönderme imkânı sunuluyor.

Oppo Find X7 Ultra Satellite Edition Fiyatı

Çin’de satışı başlayan cihaz dünya genelindeki akıllı telefon kullanıcıları arasında merak ve heyecan uyandırmayı başardı. Çin’de başlangıç fiyatı 1036 dolar olarak belirlendi. TL olarak baktığımızda yaklaşık 33.330 TL gibi bir rakama denk geliyor.

Tabi, Türkiye’de satışa çıkması durumunda bu fiyata vergilerin ekleneceğini de unutmamak gerekiyor. Vergi dahil hesaplandığında cihazın şimdiki fiyatı ile Türkiye’de 65.000 – 67.000 TL aralığında bir etikete sahip olmasını bekleyebiliriz.

Ne zaman ülkemizde satışa çıkacağı ise henüz belirsiz. Siz bu cihaz hakkında ne düşünüyorsunuz? Oppo’nun uydu bağlantılı telefonu ilginizi çekti mi? Yorumlarda düşüncelerinizi bizimle paylaşın!

YORUMLAR