PlayerUnknown's Battlegrounds'taki En İyi 6 Silah

PUBG’de hayatta kalmak için silah ve ekipman toplamak ve bu işlemi gerçekleştirirken oyun alanının içerisinde yer almaya gayret göstermek oldukça önemlidir. Bu yazıda, PlayerUnknown’s Battlegrounds’taki en iyi 6 silahı derledik.

Battle Royale türünün en popüler oyunlarından biri olan PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS’ta (PUBG) 100 oyuncu bir harita üzerinde hayatta kalmaya çalışıyor. Oyuncular, harita üzerine iner inmez silah ve ekipmanlar toplamaya başlıyor. PUBG’de silah ve ekipmanlar sınırlı olduğundan dolayı hayatta kalmak için oldukça önemlidir.

Oyuncular, silah ve ekipman toplarken zamana karşı da yarışıyor, zira alan belli bir süre içerisinde sürekli olarak daralıyor. Oyun alanının dışında kalan oyuncuların yavaş yavaş canı azalıyor. Bu sebepten dolayı PUBG’de hayatta kalmak için silah ve ekipman toplamak ve bu işlemi gerçekleştirirken oyun alanının içerisinde yer almaya gayret göstermek oldukça önemlidir. Bu yazıda, PlayerUnknown’s Battlegrounds’daki en iyi 6 silahı derledik.

PUBG’de Yer Alan En İyi 6 Silah

PUBG oyununa yeni başladıysanız veya başlamayı düşünüyorsanız en iyi silahları bilmek isteyebilirsiniz, zira oyunda hayatta kalmak için oldukça iyi bir ekipmana sahip olmalısınız.

1. AWM

AWM, PUBG’de yer alan bir keskin nişancı tüfeğidir. AWM, çok sabır gerektirdiği için her oyuncuya göre değildir. Oldukça başarılı bir keskin nişancı tüfeği olan AWM’ye sahipseniz uzun süre aynı konumda bulunmanız gerekebilir. AWM ile yaptığınız atışları kaçırmamalısınız. Yaptığınız atış isabet etmezse yeriniz açığa çıkar ve bunun sonucunda saniyeler içerisinde ölebilirsiniz.

2. Mini 14

Mini 14, birçok aksesuarı destekleyen yarı otomatik bir silahtır. Mini 14, harita üzerinde çok yaygın bulunmaz. Yakın mesafeden oldukça fazla hasar veren Mini 14’e 8X dürbün taktığınız takdirde uzak mesafeden de ölümcül bir silaha dönüşebilir. Mini 14’ün mühimmat türü ise 5.56 mm’dir.

3. AKM

PUBG’de en fazla tercih edilen silahlardan biri olan AKM’nin mühimmat türü 7.62 mm’dir ve diğer saldırı tüfeklerinden daha fazla hasar verir. Hem yakın mesafeden hem de uzak mesafeden oldukça etkili bir silahtır. AKM, PUBG’de yer alan diğer saldırı tüfekleri içerisinde en fazla hasara sahip olan silahtır.

4. S1897

Harita üzerinde oldukça yaygın olarak yer alan S1897, yakın mesafeden çok etkilidir. Bu sebepten dolayı ikinci silah slotunda S1897 pompalı tüfeğinin bulunması önerilir. Binalar gibi yakın mesafeli çatışmalara girebileceğiniz ortamlarda S1897 oldukça büyük bir avantaj sağlar. Çok hızlı olmamasına rağmen tek doğru atış ile düşmanı avlayabilirsiniz.

5. UMP-9

Hafif makineli silahlar içerisinde en güçlü silah olan UMP-9, orta mesafede oldukça etkilidir. Oyuncular arasında oldukça popüler bir silah olan UMP-9, düşük geri tepme oranına sahiptir. Yüksek atış hızına sahip olan UMP-9’a kullanımı daha da kolaylaştıran çeşitli eklentiler takılabilir. UMP-9’un mühimmat türü ise 9 mm’dir.

6. Beryl M762

Beryl M762, hızlı bir atış oranına sahip ancak çok fazla geri tepiyor. Bu sebepten dolayı Beryl M762 saldırı tüfeğini uzun menzilde kontrol etmek daha kolaydır. Beryl M762, tekli, üçlü ve full otomatik olmak üzere üç moda sahiptir. Beryl M762’nin mühimmat türü ise 7.62 mm’dir.

YORUMLAR