Sonos Move 2 Özellikleri ve Fiyatı

Yüksek kalitede hoparlörler tasarlayan Sonos, yeni taşınabilir hoparlör modelini piyasaya sürdü. İşte Sonos Move 2 özellikleri ve fiyatı!

Üstün ses deneyimli hoparlör Sonos Move 2, ilk nesil Sonos Move’un tasarımına çok benziyor. Sade, yer kaplamayan ve zarif bir tasarıma sahip. Sonos’un yeni hoparlörü, iki adet tweeter özelliğinden oluşuyor.

İki açılı tweeter özelliğinin olması hoparlörün stereo ses desteğine sahip olmasını sağlıyor. Bu hoparlör 6 kilo ağırlığında olduğu için her yere kolayca taşınabilir. Şık tasarıma sahip olan hoparlör, kapalı mekanların yanı sıra açık havada da çok rahat kullanılabilir. Peki, Sonos Move 2 özellikleri neler?

Sonos Move 2 Özellikleri

Sonos Move 2, IP56 sertifikasına sahiptir. Bundan dolayı hoparlörün suya, güneş ışınlarına ve toza karşı dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca darbelere karşı dayanıklı malzemelerden tasarlandığı için de avantajlı bir cihazdır.

Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi 6 bağlantı seçeneklerinden oluşan hoparlör; Sonos Voice Control, Amazon Alexa vb. sesli asistanları destekliyor. Sonos tarafından piyasaya sürülen yeni hoparlör modelinde bas seslerine özel “woofer” özelliği yer alıyor.

USB-C portunun üzerinden ses giriş desteği de bulunuyor. Kullanıcılar, mobil cihazları şarj etmek için de portu kullanabilir. Cihaz sergilediği performansın yanı sıra şık görünümüyle de dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Hoparlörün pil ömrü, 24 saattir. Sesleri net şekilde dışarıya aktaran hoparlör, Trueplay isimli otomatik optimizasyon teknolojisinden oluşuyor. Trueplay teknolojisi, mükemmel dinleme deneyimi sunmak adına sesi bulunduğu ortama göre devamlı ayarlıyor.

Sonos Move 2, ses seviyesini kolayca ayarlayan bir sistemden oluşuyor. Hoparlörü başlatma, pil seviyesi kontrolü ve duraklatma eylemleri için birkaç uygulama kullanılabilir. Bu uygulamalar;

  • Apple AirPlay 2
  • Bluetooth
  • Sonos Voice Control
  • Sonos
  • Amazon Alexa şeklinde sıralanabilir.

Sonos imzası taşıyan bu hoparlör aynı zamanda Sonos’un hat giriş adaptörüyle bilgisayar ve pikap gibi birçok ses kaynağına da kolayca bağlanabiliyor.

Keyifli Müzik Dinleme Deneyimi İçin: En İyi Bluetooth Hoparlör Modelleri
TEKNOLOJİ

Keyifli Müzik Dinleme Deneyimi İçin: En İyi Bluetooth Hoparlör Modelleri

Keyifli bir şekilde müzik dinlemenin farklı yolları vardır. Günümüzde teknolojinin de ilerlemesi ile birlikte bluetooth hoparlörlerin kullanımı ve popülerliği artıyor.

Sonos Move 2 Fiyatı

Beyaz, siyah ve yeşil olmak üzere 3 renk seçeneği sunan Sonos Move 2 modeli 449 dolar fiyat etiketiyle satılıyor. Yüksek performanslı hoparlörün ne zaman Türkiye'de satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Bu konuya ilgili bir gelişme olduğu takdirde buradan bilgi vereceğiz.

Suya Dayanıklı Hoparlör Modelleri ve Fiyatları - 2024
TEKNOLOJİ

Suya Dayanıklı Hoparlör Modelleri ve Fiyatları - 2024

Suya dayanıklı hoparlör, her ortamda müzik keyfi yapılmasına imkân sunar. Su geçirmez hoparlörler yağmurda yürürken ya da havuzda yüzerken çok rahat kullanılabilir.

Bu rehberde Sonos Move 2 ne kadar sorusu dahil olmak üzere merak edilen soruları yanıtladık. Söz konusu hoparlör modeli ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.

YORUMLAR