SoundCloud Hesap Şifresi Nasıl Değiştirilir?

SoundCloud hesap şifresi değiştirme işleminin nasıl yapıldığını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. İşte mevcut parolayı değiştirmek için yapmanız gerekenler!

SoundCloud hesap şifresi değiştirme işlemi çok kolay bir şekilde yapılabiliyor. Bu, kullanıcıların istediği zaman rahatlıkla parolasını değiştirebilmesine imkân tanıyor. Eğer hesabınızın parolasını değiştirmek istiyorsanız rehberimizde yer alan adımları uygulayabilirsiniz.

Kullanıcı dostu arayüze sahip olan SoundCloud, dünyanın en popüler müzik ve podcast platformlarından bir tanesidir. SoundCloud'da zayıf bir şifre kullanıyorsanız, hesabınızı kırması kolaydır. Bunun olmasını istemiyorsanız, eski SoundCloud şifrenizi hemen daha güçlü bir şifre ile değiştirmelisiniz.

SoundCloud Hesap Şifresi Değiştirme Adımları

  • Soundcloud’ın web sitesini açın ve hesabınıza giriş yapın.
  • Sağ üst kısmındaki üç nokta simgesine tıklayın
  • "Settings" seçeneğini seçin.
  • "Account" sekmesine tıklayın.
  • "Send password-reset link" butonuna tıklayın.
  • Facebook hesabınızı kullanarak SoundCloud'da oturum açtıysanız, şifre sıfırlama bağlantısı Facebook hesabınızla ilişkili e-posta adresine gönderilecektir.
  • SoundCloud tarafından gönderilen e-postayı açın ve “Click here to change your password” yazısına tıklayın.
  • Şifre değiştirme sayfasına yönlendirileceksiniz.
  • Açılan sayfada yeni şifrenizi girin.
  • "Save" butonuna tıklayın.

İlk olarak kullandığınız web tarayısı üzerinden Soundcloud’ın web sitesini açın ve hesabınıza giriş yapın. Daha sonra ekranın sağ üst kısmında yer alan üç nokta simgesine tıklayın ve açılan menü penceresi üzerinden "Settings" seçeneğini seçin. Bu işlemin ardından ayarlar sayfası açılacaktır.

Bu sayfa üzerinden "Account" sekmesine tıklayın. "Account" sekmesindeki "Password" yazısının altında yer alan “Send password-reset link” butonuna tıklayın. Bu işlemin ardından SoundCloud’a kayıtlı olan e-posta kutunuza bir e-posta gönderilecektir.

Facebook hesabınızı kullanarak SoundCloud'da oturum açtıysanız, şifre sıfırlama bağlantısı Facebook hesabınızla ilişkili e-posta adresine gönderilecektir. Daha sonra e-posta kutunuzu kontrol edin ve SoundCloud’dan gelen e-postayı bulun.

SoundCloud tarafından gönderilen e-postayı açın ve "Click here to change your password" yazısına tıklayın. "Click here to change your password" yazısına tıkladıktan sonra şifre değiştirme sayfasına yönlendirileceksiniz. Açılan sayfa üzerinden yeni şifrenizi girin ve ardından "Save" butonuna tıklayın.

SoundCloud Şifre Değiştirme E-postası Gelmiyor, Çözümü Nedir?

  • SoundCloud şifre değiştirmek için “Send password-reset link” yazısına tıkladıktan sonra bazen e-postayı almak normalden biraz daha uzun sürebileceğinden 5 ila 10 dakika bekleyin.
  • Şifre değiştirme e-postaları bazen spam veya önemsiz klasörüne gelebilmektedir. Dolayısıyla spam veya önemsiz klasörlerini kontrol edin.
  • E-postayı posta kutunuzda bulamamanız durumunda, “Reset your SoundCloud password” başlıklı e-postayı aramayı deneyin.
  • Hiçbir şey işe yaramazsa, isteği tekrar göndermeyi deneyin. Büyük olasılıkla, şifre değiştirme e-postası, birinci veya ikinci denemede gönderilecektir.

En Popüler Discord Müzik Botları
YAZILIM

En Popüler Discord Müzik Botları

Discord, müzik botları sayesinde bambaşka bir deneyim sunuyor. Peki, en iyi müzik botu hangisi? Bu yazıda çoğu kullanıcı tarafından kullanılan birbirinden başarılı botları sıraladık.

Bu yazıda en iyi müzik uygulamaları arasında yer alan SoundCloud'da hesap parolası değiştirme işleminin nasıl yapıldığını açıkladık. Rehberimizde yer alan adımları uygulayarak söz konusu işlemi kolayca tamamlayabilirsiniz.

YORUMLAR