WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme (Android/iPhone)

WhatsApp silinen mesajları geri getirme programı (Android) sayesinde mesajları kurtarabilirsiniz. Uygulamadaki özellik de kurtarma işlemine olanak tanır.

WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme

iPhone ve Android'de WhatsApp silinen mesajları geri getirme nasıl yapılır? Günümüzün en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması konumundaki WhatsApp, yediden yetmişe herkesin birbirleriyle iletişimde kalmak için kullandığı bir uygulama hâline geldi.

WhatsApp'ın başatlık kazanması da uygulamadaki mesajlaşmaların çok daha önemli hale gelmesini sağladı. Telefonunuzu değiştirir, sıfırlar ya da başka herhangi bir nedenden dolayı mesajlarınızı kaybederseniz onları geri getirmek için yöntemler aramaya başlamanız bu nedenle son derece normal karşılanabilirdir.

WhatsApp silinen mesajlar nasıl geri getirilir? WhatsApp'ta silinen mesajları kurtarma işlemi aslında oldukça basit. Uygulamanın yerleşik bir özelliği, bizim bu ihtiyacımızı karşıyor. Ayrıca WhatsApp silinen mesajları geri getirme programı (Android) sayesinde mesajlarınızı kurtarabilmeniz mümkün.

iPhone ve Android'de WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme Nasıl Yapılır?

  • Android'de WhatsApp silinen mesajları kurtarma
  • iPhone'da WhatsApp silinen mesajları kurtarma

İlk yöntem, WhatsApp'ta silinen mesajları yedekleme özelliğini kullanarak kurtarmaktır. Bu yöntemi eğer yedekleme seçeneğini etkinleştirmediyseniz kullanamazsınız, bu nedenle yedekleme özelliği olmadan mesaj kurtarabileceğiniz ikinci yöntemi kullanmanız gerekir.

Android'de WhatsApp Silinen Mesajları Kurtarma

  • WhatsApp'ı silin.
  • Google Play Store'dan WhatsApp'ı tekrar indirin.
  • İndirme tamamlandıktan sonra WhatsApp'ı açın.
  • Sizden istenen bilgileri girin.
  • Yedeklenen mesajları geri yükleme seçeneğine dokunun.
  • Verileriniz başarılı bir şekilde kurtulduktan sonra ekrandaki talimatları izleyin.

Android işletim sistemine sahip olan akıllı telefonunuzda yüklü olan anlık mesajlaşma uygulamasındaki silinen mesajları kurtarabilmeniz mümkün. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için bazı adımları sırası ile uygulamanız gerekiyor.

Anlık mesajlaşma hizmetinde yer alan hesabınızdaki silinen mesajları kurtarabilmek için ilk önce WhatsApp Messenger uygulamasını silin. Kaldırma işleminin hemen ardından söz konusu anlık mesajlaşma uygulamasını cihazınıza yeniden indirin.

Uygulamayı indirdikten sonra kurulum işlemi otomatik olarak tamamlanacak. Kurulum tamamlandıktan sonra WhatsApp Messenger uygulamasını açın. Karşınıza çıkan bilgileri doldurun. Gerekli bilgileri girdikten sonra "Yedeklenen mesajları geri yükleme" seçeneğini seçin.

Verileriniz başarılı bir şekilde kurtulduktan sonra ekranda yer alan talimatları sırası ile uygulayın. Bu işlemin sonunda anlık mesajlaşma platformunda bulunan hesabınızdaki silinen mesajları kurtarmış olacaksınız.

Yukarıdaki ve aşağıdaki adımları uygulamadan önce akıllı telefonunuzda yeterli depolama alanı olduğundan emin olun. Aksi takdirde mesaj yedeklemelerini yükleme işlemi başarılı bir şekilde sonuçlanmayacaktır.

iPhone'da WhatsApp Silinen Mesajları Kurtarma

  • WhatsApp'ı telefonunuzdan kaldırın.
  • App Store'a girin.
  • WhatsApp'ı yeniden indirin.
  • Uygulamayı indirdikten sonra kurulumu yapın.
  • Silinen tüm mesajları geri yüklemek için ekrandaki talimatları takip edin.

iPhone üzerinden anlık mesajlaşma uygulamasındaki silinen mesajları kurtarabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için ilk olarak tıpkı Android’deki gibi WhatsApp Messenger uygulamasını kaldırmanız gerekiyor. Kaldırma işlemini gerçekleştirdikten hemen sonra anlık mesajlaşma uygulamasını tekrar indirin.

Dünya genelinde çok büyük bir popülerliğe sahip olan mesajlaşma uygulamasının indirme işlemi tamamlandıktan sonra otomatik olarak kurulum süreci başlayacak. Daha sonra silinen tüm mesajları yükleyebilmek için ekranda konumlanan talimatları takip etmelisiniz.

Yukarıdaki adımları takip ettikten sonra yanlışlıkla da olsa silinen tüm mesajlar geri yüklenecektir.

En İyi 5 WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme Programı (Android)

  • MobileTrans - Backup & Restore
  • Jihosoft Android WhatsApp Recovery
  • Recuva for WhatsApp Recovery
  • Remo Recover for Android
  • MyJad Android Data Recovery

Popüler anlık mesajlaşma uygulamasında silinen mesajları kurtarabilmenize imkân tanıyan pek çok program yer alıyor. Bu programlar sayesinde WhatsApp'ın Android uygulaması için yedekleme işlemi yapabilir ve herhangi bir silinme durumunda yedeklediğiniz verileri tekrar yükleyebilirsiniz. Böylelikle herhangi bir veri kaybı yaşamazsınız.

Yedeksiz WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme

  • Dosya yöneticisini açın.
  • Dahili depolama birimine girin.
  • WhatsApp'ı açın.
  • "Databases" klasörünü açın
  • "msgstore.db.crypt14" adlı dosyanın ismini "msgstore_BACKUP.db.crypt14" olarak değiştirin.
  • "msgstore.YIL-AY-GÜN.db.crypt14" (yıl, ay ve günü kendinize göre ayarlayın) adlı dosyayı bulun ve adını "msgstore.db.crypt14" olarak değiştirin.
  • WhatsApp'ı cihazınızdan silin ve Play Store'dan yeniden indirin.
  • Yükleme sırasında WhatsApp silinen mesajları kurtarma seçeneğinden yararlanın.

Kullanıcılar bazen WhatsApp bulut yedekleme özelliğini kullanmayabiliyor. Bu durumda da yedeklenmeyen WhatsApp silinen mesajlar nasıl geri getirilir şeklinde sorular yönelterek bir çözüm önerisi bulma arayışına girebiliyor.

Kötü haber şu ki WhatsApp'ın bulut yedekleme özelliği etkin değilse silinen tüm mesajları geri getirmeniz mümkün değildir. İyi haber ise silinen son mesajları bu yöntemle görebilirsiniz.

Peki, WhatsApp silinen son mesajlar nasıl geri getirilir? Android işletim sisteminin yerel bir depolama özelliği vardır. Bu depolama özelliği sayesinde Android kullanıcılar, silinmiş son mesajları geri yükleyebilir.

Söz konusu yöntemi uygulayabilmek için ilk önce dosya yöneticisini açın ve hemen ardından dahili depolama birimine girin. Daha sonra WhatsApp Messenger uygulamasını açın. Bu işlemin ardından "Databases" klasörünü görüntüleyin.

Databases klasörüne girdikten sonra "msgstore.db.crypt14" adlı dosyanın ismini "msgstore_BACKUP.db.crypt14" olarak değiştirin. "msgstore.YIL-AY-GÜN.db.crypt14" (yıl, ay ve günü kendinize göre ayarlayın) adlı dosyayı bulun ve adını "msgstore.db.crypt14" olarak değiştirin.

WhatsApp Messenger isimli popüler anlık mesajlaşma uygulamasını akıllı telefonunuzdan silin ve yeniden indirin. Yükleme sırasında WhatsApp silinen mesajları kurtarma seçeneğinden yararlanın.

WhatsApp Avatar Oluşturma Nasıl Yapılır?
NASIL YAPILIR

WhatsApp Avatar Oluşturma Nasıl Yapılır?

WhatsApp avatar oluşturma özelliği sayesinde kullanıcıların kendilerini daha iyi ifade edebilmesine olanak tanıyor çünkü avatarı profil resmi olarak ayarlama imkânının yanı sıra farklı duygular içeren pek çok çıkartma elde ediliyor.

WhatsApp silinen mesajlar nasıl getirilir sorusunun cevabı kısaca bu şekildeydi. Bu yöntemlerin dışında üçüncü taraf uygulama kullanımı gibi yöntemler olsa da bunlara başvurmak kimi zaman tehlikeli olabilmektedir.

WhatsApp Toplu Mesaj Nasıl Gönderilir?
NASIL YAPILIR

WhatsApp Toplu Mesaj Nasıl Gönderilir?

Çıktığı günden bugüne dünyada halen lider konumda olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, görünen o ki uzun yıllar hayatımızda olacak gibi duruyor.

YORUMLAR