Canlı Tv v2

Canlı Tv v2

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 34,541
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici v2xpress

Canlı Tv v2, Android cihazlarınız üzerinden televizyon üzerindeki en popüler ve en çok izlenilen kanalları kesintisiniz ve tam ekranda izleyebileceğiniz etkili ve başarılı bir uygulamadır.

Uyarı: Uygulama yayından kaldırıldığı için şu an indirilemiyor. Alternatif olarak canlı tv izlemek için kullanabileceğiniz Tvgo Plus Live Tv uygulamasını indirmek için üzerine tıklayıp ücretsiz indirebilirsiniz.

Canlı Tv v2, Android işletim sistemine sahip cihazlarınızı kullanarak, flash player gerekmeden ve ekstra hiçbir uygulama indirmeden direkt olarak canlı televizyon izleyebileceğiniz başarılı bir uygulama.

Gün içerisinde veya akşam vaktinde televizyon başında değilken kaçırmak istemediğiniz bir dizi veya programı izlemek için rahatlıkla kullanabileceğiniz uygulamanın tam ekran özelliği sayesinde tüm televizyon kanallarını keyifli bir şekilde izleyebilirsiniz. Toplam 64 kanala erişerek canlı olarak izlyebileceğiniz uygulamanın kanal listesi sürekli güncellenmektedir. Ayrıca kanal isteklerinizi geliştiriciye e-posta yoluyla ileterek uygun bulunması durumunda uygulamaya eklenmesini sağlayabilirsiniz.

Türkiye'nin en popüler ve en sevilen televizyon kanalları olan ATV, Kanal D, Star ve Show TV uygulama içerisinde mevcut. Sizde iş yoğunluğu veya başka nedenlerden dolayı televizyonda yayınlanan en sevdiğiniz dizi, film veya programları kaçırmamak istiyorsanız, Canlı Tv v2'yi hemen ücretsiz olarak indirerek Android cihazlarınızdan televizyon izleme keyfini yaşayabilirsiniz.

Özellikle televizyon izlemeyi çok sevenlerin dikkatini çekebilecek uygulamayı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.