Çılgın Hırsız

Çılgın Hırsız

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 65,612
  • DOSYA BOYUTU 18 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Gameloft

Çılgın Hırsızlar filminin oyunu Çılgın Hırsız Minion Rush adıyla Android kullanıcılarıyla birlikte.

Çılgın Hırsızlar filminin oyunu Android kullanıcılarıyla birlikte. Oyunun amacı verilen görevleri tamamlayarak bir sonraki bölüme geçmek. Oyunda yüzlerce görevi yaparken eğlenebilir, filmdeki Gru'nun Laboratuvarı ve Gru'nun Yerleşim Alanı gibi bilinen eğlenceli mekanlarda koşuşturabilir, Minyon adı verilen karakterinizi eşsiz kostüm, silah ve güçlendirmelerle kişiselleştirebilir, filmin kötü karakteri olan Vektör'le ve özel olarak oyun için yaratılan tüm yeni kötülerle savaşabilirsiniz.

Yenilikçi ve orijinal bir oyun olan Çılgın Hırsız ile; gizli bölgelerle, eşsiz boss savaşlarıyla ve inanılmaz güçlendirmelerle karşılaşabilir, özel animasyonları, seslendirmeleri ve son teknoloji 3B grafikleri tecrübe edebilir ve farklı, hareketli kamera açılarının keyfini çıkarabilir, ayrıca çeşitli bonus oyunlara katılabilirsiniz.

Oldukça eğlenceli, sürükleyici ve keyifli bir koşma oyunu olan Çılgın Hırsız iki ile birlikte başından saatlerce kalkamayacağınız maceralara atılabilir ve eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz.