Alcohol 120%

Alcohol 120%

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 169,973
  • DOSYA BOYUTU 7.89 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Alcohol Software

Alcohol 120% verilerinizi kaydedebileceğiniz, müzik ve video içeriğine sahip CD/DVD'lerin kopyalarını oluşturabileceğiniz, disklerinizi tam olarak yedekleyebileceğiniz profesyonel bir disk yazma programıdır.

Alcohol 120% CD'lerin ve DVD'lerinizin yedeklerini yaratabileceğiniz güçlü bir Windows disk yakma yazılımıdır. Sanal sürücü yaratma konusunda da tam bir profesyonel olan bu yazılım toplamda 31 adet sanal sürücü oluşturmanıza olanak tanıyor. Verilerinizi diskler üzerinde kaydedebilir, müzik CD'leri oluşturabilir, sahip olduğunuz video disklerinden DVD'ler yaratabilirsiniz.

Disk imajlarının kullanımı ve kalıpların yaratılması için kullanabileceğiniz en pratik ve en özellikli programlardan biri olan Alcohol 120% oyun, film vb. diğer içeriklere sahip disk imajlarınıyine program üzerinden oluşturabileceğiniz sanal sürücüler üzerinde çalıştırmanıza ve kullanmanıza yardımcı oluyor.

Geliştirilen yapısı ve yenilenen özellikleri ile maksimum donanım desteği sunan bu profesyonel araç, birçok güvenlik seçeneğine, eklenti kullanımına ve işlevsel özelliğe sahip olarak karşınızda.