Copernic Desktop Search

Copernic Desktop Search

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 20,874
  • DOSYA BOYUTU 9.55 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici copernic

Copernic Desktop Search (CDS) ile bilgisayarınız üzerindeki tüm dosya, klasör ve uygulamalara bir arama motorunda arama yapıyormuş gibi ulaşabilirsiniz.

Adını ünlü gökbilimci Mikolaj Kopernik'ten alan Copernic Desktop Search ile artık bilgisayarınız üzerinde de bir arama motoruna sahip olacaksınız.

Windows içerisinde yer alan arama motorunun çok yavaş olması ve verimli sonuçlar çıkartamaması üzerine geliştirilen bilgisayar merkezli kişisel arama motorlarından birisi olan Copernic Desktop Search ile artık bilgisayarınız üzerindeki uygulamalara çok kolay ve rahat bir şekilde sadece isimlerini girerek ya da isimleri içerisindeki belirli harfleri girerek ulaşabilirsiniz.

3 farklı versiyona sahip programın ücretsiz versiyonunda reklam alanları ve gösterimleri de mevcuttur. Ancak programı satın almayı düşünürseniz reklamsız bir şekilde programı kullanabilirsiniz. İnternet arama motorlarının mantığı ile çalışan Copernic Desktop Search ile bilgisayarınız üzerinden ulaşmakta zorlandığınız ve adını unuttuğunuz dosyaları sadece belirli harflerini girip aratarak da bulabilirsiniz. Dosyalar, klasörler ve uygulamaları aramak için kullanabileceğiniz bu güzel araç sayesinde masaüstünüzün sürekli dolu olmasına gerek kalmayacak. Sadece birkaç klavye tuşu ile bilgisayarınızın en ücra köşelerinde bile olan bütün dosyalarınıza ulaşabileceksiniz.

Önemli! Program 3 farklı versiyondan oluşmakta. Ücretsiz versiyonunda yerel ağ araması, reklam alanlarının olmaması, arama sonuçlarının kişiselleştirilememesi gibi bazı ek özellikler mevcut değildir.