Thoosje Vista Sidebar

Thoosje Vista Sidebar

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 63,419
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Thoosje

Windows Vista kurulumu ile birlikte bilgisayarınızın masaüstünde sağ yan bölümde bulunan kenar çubuğunu Windows XP üzerinde kullanmak isteyenler veya Vista içerisindeki kenar çubuğundan daha az sistem kaynağı tüketen ve daha verimli çal

Not: Programın kurulum dosyası Google tarafından zararlı yazılım olarak algınlandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif programlar için masaüstü uygulamaları kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Microsoft'un Windows Vista içerisinde sunduğu özelliklerin bazılarını vazgeçemediğiniz XP üzerinde kullanmak istiyorsanız, saat, takvim, slayt gösterisi, Google ve Yahoo aramaları veya hava tahmini gibi pratik ve güncel bilgiler sunan masaüstü özelliklerinden biri olan Windows Vista Kenar Çubuğunu bu alternatif program ile bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz.

BitTorrent dosyaları arayabileceğiniz, Media Player üzerinden oynattığınız müzik veya video dosyalarını yönetebileceğiniz Thoosje Vista Sidebar size faydalı araçlar sağlarken Vista içerisinde gelen kenar çubuğundan daha az sistem kaynağı tüketiyor ve daha verimli çalışıyor.

Tamamen temiz olan ve hiçbir reklam, casus vb. kötü niyetli yazılım içermeyen bu program sizlere kolaylık sağlayacak birçok yeni nesil gadget ve aracı bilgisayarınız üzerinde kullanıma hazır hale getiriyor. Ayrıca orjinal Vista Kenar Çubuğuna göre %50 daha az bellek kullanımıda sistem performansınızı arttırmanıza yardımcı oluyor.