Comodo EasyVPN (Unite)

Comodo EasyVPN (Unite)

kullanıcı

Comodo EasyVPN programıyla dilediğiniz bilgisayarlar arasında özel bir sanal ağ kurarak oyun oynayabilir, dosya paylaşabilir veya ağdaki bilgisayarları uzaktan kumanda yöntemiyle yönetebilirsiniz. Ücretsiz olan program özellikle küçük işle

Comodo EasyVPN birden fazla bilgisayarı internet üzerinden sanal bir ağla bağlamanızı sağlayan ücretsiz bir program. Özellikle ev kullanımı ve küçük işletmeler için önerilebilecek yazılım LogMeIn Hamachi programına iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Uzmanlık gerektirmeyen yazılımı kurmak ve kullanmak oldukça pratik.

Özellikleri:

  • 128 bitlik bir şifrelemeyle güvenliğiniz sağlayan programla kurduğunuz ağ arasında gizli mesajlaşma ve dosya paylaşımı gerçekleştirebilirsiniz.
  • Uzaktan kumanda yöntemiyle kurulan ağdaki bilgisayarları kontrol edebilirsiniz.
  • Oluşturduğunuz sanal özel ağ yardımıyla ofisteki bilgisayarları kullanım veya branşa göre farklı kategorisel ağlarda tutabilirsiniz.
  • Network Address Translation systems (NATs) ile uyumlu çalışan Comodo EasyVPN ekstra donanımsal veya yazılımsal bir desteğe gerek duyulmadan kullanılabilir.
  • Programı ağ üzerinden müzik ve film dosyası paylaşmak veya oyun oynamak için de kullanabilirsiniz.

Not: Comodo EasyVPN programının adı comodo firması tarafından değiştirilerek Comodo Unite olarak belirlenmiştir.