Deer Hunter

Deer Hunter

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 93,127
  • DOSYA BOYUTU 36 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Glu Mobile

Deer Hunter 2014, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir avlanma ve avcılık oyunudur.

Zamanında bilgisayarlar için piyasaya sürülen popüler av oyunu Deer Hunter, Glu Mobile firması tarafından mobil platformlara uyarlanarak oyun severlerle buluştu.

Tüm zamanların en çok satan av oyunlarının başında gelen Deer Hunter 2014, etkileyici 3 boyutlu grafiklerinden hiçbir şey kaybetmeden Android cihazlar üzerinde tekrar hayat buluyor.

Tüfeğinizi elinize alarak doğal ortamlarda avlanacağınız oyunda hindiler, geyikler, koyunlar, ayılar ve çok daha fazlası avlayabileceğiniz hayvanlar arasında yer alıyor.

Değişen mevsimler ve değişken hava koşulları sürekli olarak av sırasında sizleri zorlayacak olan etkenler arasında yer alıyor. Siz sakinliğinizi koruyarak ve dikkatli davranarak avınızı başarıyla tamamlamalısınız.

Deer Hunter'da ilerleyerek görevlerinizi başarılı bir şekilde yerine getirdikçe yeni silahlara ve becerilere sahip olabilirsiniz. Ayrıca kullanmakta olduğunuz silahları istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Mobil cihazlarınız üzerinde farklı bir deneyim yaşamak ve üç boyutlu bir avcılık oyunu oynamak isterseniz, ilk denemeniz gereken oyun Deer Hunter 2014 olmalı.