Cleanse Uninstaller Pro

Cleanse Uninstaller Pro

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 28,860
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Tamindir

Bilgisayarınızda bulunan kaldıramadığınız yazılımları ve sisteminizde gereksiz yer kaplayan zararlı yazılımları sisteminizden tamamı ile kaldıran bir uygulama.

Not: Programın kurulum dosyası zararlı yazılım olarak algılandığı için indirme bağlantısı kaldırılmıştır. Alternatif olarak aynı kategoride yer alan diğer programlara göz atabilirsiniz.

Cleanse Uninstaller ile sisteminizde bulunan ve kaldıramadığınız en inatçı yazılım ve programları bile zorlanmadan hızlı ve kolay bir şekilde kaldırabilirsiniz. Üstelik program hiçbir dosya ve programın en ufak bir parçasını bile bırakmadan tamamı ile temizler.

Program bilgisayarınızdaki kurulu olan programları ve kaldıramadığınız programları kaldırmakla birlikte, sisteminizde önceden yüklü olan ve kaldırdığınız yazılımların bilgisayarınızda kalmış ve gereksiz yer kaplayan parçalarını da tamamı ile temizler. Sisteminiz gereksiz dökümanlardan kurtulmuş olduğundan dolayı da daha hızlı ve pratik çalışır.

Önemli! Program ayrıca sisteminizi başlattığınızda kendiliğinden açılan reklam amaçlı yazılımları ve trojan, truva atı gibi zararlı yazılımları engeller ve sizin kontrolünüz dahilinde bunları bilgisayarınızdan kaldırır.