Hard Disk Manager

Hard Disk Manager

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 46,825
  • DOSYA BOYUTU 158 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Paragon Software

Hard Disk Manager, sabit disk yedekleme ve kurtarma, disk bölümü yönetimi, sürücü kopyalama, disk silme araçları içerir.

Hard Disk Manager disk yönetimi, bakım ve düzenleme, data ve sistem güvenliği, kayıp geri dönüşümü gibi konularda ihtiyacınız olabilecek her türlü çözüme sahip tek program. Bu sıkıştırılmış çözüm hard disk bakımı ve düzenlemesi konusunda en basit sorundan en komplike arızaların giderilmesine kadar tüm sorunlarınızda sizin profesyonel yardımcınız oluyor.

Hard Disk Manager İndir

Paragon Hard Disk Manager sizlere beraberinde en çok kullanılan disk yönetim çözümlerini tek bir program eşliğinde getiriyor.

Basit ve Geliştirilmiş Bölümlendirme: Yeniden boyutlandırma, taşıma, gizleme, birleştirme, geri getirme, yenileme ve veri kaybı olmadan partisyon dönüştürme özellikleri bulunan yazılım bilgisayarınızın performansını güvenli ve hızlı bir şekilde arttırmanız için dosya sistemlerini dönüştürme, defragment (disk birleştirme) ve cluster boyutunu optimize etme gibi seçenekeri de size basit ve sade arayüzü ile sunuyor. Güçlü Kurtarma: Recovery Media programın full fonksiyonuna sahip bir bootlanabilir CD olarak karşımıza çıkıyor ve ek olarak yerel diskinizdeki tüm partisyonlara tam erişime sahip olmanızı sağlıyor. Başlatamadığınız sistemlerde bile Recovery CD ile bilgisayarınızdaki bilgileri güvenli bir alana kopyalamanıza yardımcı oluyor. Bozulmuş işletim sitemlerini düzeltme konusunda da özel araçlar ile yanınızda bulunuyor. Güvenli Disk Temizleme: Program hard diskinizin tamamını, ayrılmış bir bölümünü veya sadece daha fazla boş alan elde etmek için gereksiz dosya temizliği gibi dosya silme seçenekleri bulunduruyor. Kritik datalarınızın güvenliğini ve kolay silimini garantiliyen program, günümüz teknolojisi ile istediğiniz zaman sildiğiniz dosyaları geri döndürebilmeniz için seçenek barındırıyor.

Hard Disk Manager ile değerli bilgileriniz ve verileriniz her zaman güvende olacak. Yazılım tamamen sizin bilgisayarınızı güvenli bir şekilde kullanmanıza yönelik tasarlanmış ve Windows Vista uyumuyla güncel bir şekilde sabit disk konusnuda size tam bir çözüm olmak için bekliyor.