Xilisoft Video Editor

Xilisoft Video Editor

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 50,618
  • DOSYA BOYUTU 10.3 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Xilisoft

Videolarınızı düzenlemek, videolarınızdan belirli bölümleri kesip çıkarmak, videolarınıza yeni sahneler eklemek ve hatta videolarınıza özel efektler vermek istiyorsanız Xilisoft Video Editor programı ile bu istediklerinizi çok kolay bir

Xilisoft Video Editor, video düzenleme konusunda en büyük yardımcınız olacak. Video birleştirici aracı sayesinde birden fazla videoyu tek bir video haline getirebilir, tüm videolarınızı tek dosya halinde saklama ve paylaşma imkanı bulursunuz. Ayrıca konu bütünlüğü olan fakat ayrı parçalar halinde olan iki videoyu da birleştirerek tek video haline getirebilirsiniz. Video bölücü ile videoda istemediğiniz bölümleri videodan çıkarabilir veya da videoyu ikiye bölerek ayrı iki parça haline getirebilirsiniz. Video kesici sayesinde videonuzun istediğiniz yerlerini kesebilirsiniz. Bu özellik sayesinde video içerisinde istemediğiniz, reklam olabilen birkaç saniyelik bölümler için tüm videoyu da heba etmemiş olacaksınız.

Kullanımı son derece kolay olan bu program sayesinde artık videolarınız üzerinde her türlü düzenlemeye rahatça gidebileceksiniz.

Dönüştürme işleminde giriş formatları:

Video formatları:

AVI, MPEG, MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV, MP4, MOV, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.264, QT, DAT

Dönüştürme işleminde çıkış formatları: 

Video formatları: 

AVI, MPEG, MPG, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV, MP4, MOV, VOB, ASF, 3GP, 3G2, SWF, H.264, QT, DAT