SPYWAREfighter

SPYWAREfighter

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 7,460
  • DOSYA BOYUTU 2.1 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici SPAMfighter

İstenmeyen kötü niyetli yazılımlara karşı zamanınızı ve kişisel bilgilerinizi korumak istiyorsanız SPYWAREfighter, sizin için bu tür yazılımlara meydan okuyan profesyonel bir güvenlik aracı.

SPYWAREfighter ile bilgisayarınızı worm, spyware, malware, trojan, dialer, hijacker, keylogger ve benzer diğer istenmeyen kötü niyetli yazılımlara karşı koruyabilir ve hem bilgisayarınızın hem de kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlayabilirsiniz. Kolay kullanımlı, basit ve sade bir arayüze sahip bu casus temizleme programı bilgisayarınızdaki güvenliği tam olarak sağlamanıza yardımcı oluyor.

Sahip olduğunuz antivirüs yazılımının yanında gerek duyabileceğiniz bu program virüs dışındaki diğer tehditlere karşı sahip olduğunu teknoloji ile casus yazılımları, istenmeyen reklam yazılımları ve benzer diğer kötü niyetli programları bilgisayarınızdan uzak tutuyor.

Bilgisayarınızın sistem performansını da doğrudan etkileyen bu zarar verici programlara karşı önlem almak her bilgisayar kullanıcısının yapması gereken bir eylem. Size zaman kaybettiren ve isteminiz dışında açılan web sayfalarını engelleyebileceğiniz, özel bilgilerinizin başka kişilerin eline geçmesini önleyebilceğiniz profesyonel bir çözüm aracı SPYWAREfighter devamlı bir koruma sağlayarak internet gezintilerinizi güvenli bir hale getiriyor.

220,000'i aşkın bilinen tehdite karşı korunurken yeni çıkan kötü niyetli yazılımlara karşı da bilgisayarınızı bu program ile koruyabilirsiniz.