CrossLoop

CrossLoop

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 25,939
  • DOSYA BOYUTU 2.1 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici CrossLoop

CrossLoop arkadaşınızın veya bir başkasının bilgisayarına uzaktan kolaylıkla bağlanabilmenize olanak sağlayan ücretsiz bir uzak masaüstü bağlantı programıdır.

CrossLoop ücretsiz ve güvenli bir ekran paylaşım uygulamasıdır. İnsanların fazla teknik bilgiye ihtiyaç duymadan birbirlerinin bilgisayarlarının ekranlarına bağlanmalarına yardımcı olan bu kolay uygulama ile artık internetten yardım alacağınız kişi ile bir CrossLoopuygulaması başlatmanız yeterli olabiliyor. Tek yapmanız gereken iki tarafın da bu uygulamaya sahip olması ve birisi Share iken diğerinin de Acces bölümüne gerekli isim ve adresi girmeleri. Tüm yapılması gereken bu kadar.

Kullanımı: Ekranını paylaşmak istediğiniz bilgisayara CrossLoop'u kurduktan sonra Share bölümünü açın ve oradaki isim ile access code yani giriş kodunu kopyalayın ve paylaşıma dahil olacak bilgisayara CrossLoop kurduktan Access bölümüne bu kopyaladığınız bilgileri girin. Ardından her iki bilgisayarda da Connect butonuna basın.

Ardından istediğiniz süre ile bir bilgisayarı kullanıma açabilir ve diğer bilgisayardan bu bilgisayara giriş yapabilirsiniz.

Bundan sonra yapacağınız tüm işlemler tamamen sizin insiyatifinizde. Program oldukça güvenli bir program olmanın yanında, siz programı bilgisayarınızda açıp "Connect" butonuna basmadan herhangi bir işlem gerçekleştirilememektedir. Ve her uygulamada sizden izin alınmaktadır.

CrossLoop ile ücretsiz olarak dünya üzerindeki herhangi iki bilgisayarı birbirine bağlayabilir, ekranınızı arkadaşlarınız ile paylaşabilir, dosya transferi yapabilir ve kontrol işlemleri sağlayabilirsiniz.