BurnAware Premium

BurnAware Premium

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 35,707
  • DOSYA BOYUTU 7.41 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici BurnAware Technologies

BurnAware Premium ev kullanıcıları için hazırlanmış, CD/DVD yazdırma konusunda birçok gelişmiş özellik ve seçeneğe sahip, basit ve sade bir araçtır.

BurnAware Premium aynı programın ücretsiz versiyonu olan BurnAware Free'nin biraz daha geliştirilmiş ve daha fazla özelliğe sahip olan bir versiyonudur. BurnAware Premium sade arayüzü, basit ve kolay kullanımlı yapısı ile dikkat çekerken Blu-ray (BD-R/BD-RE) dahil her türlü CD/DVD benzeri medya çeşidine veri yazabiliyor.

Disk imajları yaratabileceğiniz ve yazabileceğiniz bu program ile birden fazla kez kullanıma açık sonlandırılmamış multi-session disklerde yazabiliyorsunuz. Donanımınızdan yüksek performans alabileceğiniz bu program ile en hızlı CD/DVD kayıtlarını gerçekleştirebilirsiniz.

Programın gelişmiş yakma algoritması size en yüksek seviyede hata toleransını sağlıyor, böylece hatasız yazma işlemleri gerçekleştirmek daha kolay hale geliyor. Ücretsiz sürümüne göre daha fazla seçenekle veri diskleri hazırlayabildiğiniz bu program ISO imaj ve UDF/Brigde dosya sistemi desteği, Audio CD yakımı gibi konularda da en büyük yardımcınız olabiliyor.