Paraworld Demo

Paraworld Demo

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 24,370
  • DOSYA BOYUTU 1.2 GB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici SunFlowers

Tarih öncesi devirlerdeki dev ejderhalarla savaşmaya ve her anı adrenalin dolu dakikalara hazır mısınız?

Tarih öncesi devirlerdeki dev ejderhalarla savaşmaya ve her anı adrenalin dolu dakikalara hazır mısınız? ParaWorld sizi bekliyor ozaman...

ParaWorld, tarih öncesi dinozorların ve insanların barış içiçe yaşadığı paralel bir evrende geçiyor ve 3 kabile, 40'tan fazla dinazor çeşidi bulunuyor ve bu kişilerle dinazorlar arasında yaşanan savaşları, stratejileri ve yüksek macera dolu anları sizlere sunuyor.

Paraworld, tüm bu muammalardan fantastik bir dünya kurarak kendine pay çıkaran üstün görsel grafiklere sahip ve sizi bilgisayar başına kilitleyebilecek türden gerçek zamanlı bir strateji oyunu.

Bilimi olumsuz düşüncelerine hizmet etmek amacıyla kullanan bazı bilim adamları dünyaya paralel olarak işleyen, fakat dünyadakinden tamamen farklı bir işleyişin bulunduğu yeni bir evren keşfederler ve zaman kavramının kısmen yok olduğu bu evreni bir hayli sahiplenirler; fakat fazla zaman aralığı olmaksızın, kendilerinden ayrı çalışan üç bilim adamı Anthony Cole, Stina Holmlund ve Bela Andras da bu paralel dünyayı keşfederek kötü emelli ekibe rakip olur. Kendi hâlinde bir dinozor evreni olma özelliği taşıyan paralel dünya, bu iki ekibin mücadeleleri yüzünden normal dünyaya benzeme yolunda emin adımlar atmaya başlar; bizse, bu katledişe malzeme olarak üç bilim adamından kaynaklanan üç ayrı ırka patronluk edecek über oyuncular olarak "Paraworld" isminin verildiği yeni dünyaya giriş yapmış olacağız.

Oyun nasıl ilerliyor ?

Oyundaki birimler ParaWorld'ü en zevkli yapan etmenlerin başında geliyor. Oyuna ilk başladığınızda okçu, mızrakçı gibi zayıf birimler üretebiliyorsunuz. Ama oyunda teknoloji atladıkça, Stegosaurus, Triceratops hatta T-Rex gibi dinozorlar üretebiliyorsunuz. Taverna binasını kurduğunuz zaman ise hero birimlerini üretme şansına erişiyorsunuz. Hero birimleri oyunun en güçlü birimleri ve hepsinin özellikleri de birbirinden farklı. Herolar ırkınıza özel yetenekler de kazandırabiliyorlar. Kimileri birimlerinizin zırhlarını güçlendiriyor, kimisi birimlerinizin hızını arttırıyor. Oyunda ürettiğiniz dinozorların hepsi de zırhlı ve üzerlerine silahlar takılmış bir şekilde karşınıza çıkıyorlar.

Ayrıca oyunda makineli tüfek, ateş silahı gibi günümüzün silahları da bulunuyor. T-Rex ile bir tankın kapışmasını seyretmek bile insanı neşelendiriyor. Oyunda deniz birimleri de es geçilmemiş, zaman zaman denizlerde de hayli büyük çatışmalar yaşanabiliyor. Deniz savaşının olmasına çok sevindim diyebilirim, zamanın stratejileri deniz savaşlarına gereken önemi vermiyorlar ve çoğu RTS oyununda göremiyoruz. Ama ParaWorld bu yönden de benden artı puan almayı hak ediyor. Oyunda haritalarda Age Of Empires 2'nin reliclerine benzeyen itemler de var. Bu itemler ırkınıza bazı özellikler kazandırabiliyor. Bunları görürseniz kaçırmamaya dikkat etmeniz gerekir.

Minimum Sistem Gereksinimleri:

  • 512 MB RAM,
  • 64 MB VRAM,
  • 3500 MB disk alanı
  • Windows 2000 ve XP