Eax Movie Catalog

Eax Movie Catalog

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 10,214
  • DOSYA BOYUTU 21.51 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Eax Movie Catalog

Bilgisayarınızdaki filmlerinizi artık düzenli bir şekilde oluşturup katalog haline getirebilmek çok kolay.

Filmlerinizi kataloglamak, gerektiğinde aradığınız filmin bilgilerine rahatça ulaşabilmek artık çok kolay.

Programa eklediğiniz filmlerin yönetmen, oyuncu, senaryo yazarı,rating, resim, konu özeti gibi bilgilerini IMDB gibi sitelerden tek bir butona basarak alabilirsiniz. Yazıcıdan çıktı almak isterseniz,
kullanıcı rapor tasarlama editörü ile dilediğiniz gibi rapor tasarlayabilirsiniz. DVD veya CD'lerinize birer medya numarası vererek kataloglayabilirsiniz. Tasarlanabilir, HTML arayüzü ile dilediğiniz stilde görünüm sağlayabilirsiniz. Programın ana menüsündeki hızlı arama ve gelişmiş arama modülleri ile aradiginiz filme çok çabuk bir şekilde ulasabilirsiniz.

Bitti mi? tabiki hayır, listenizdeki filmleri Excel, Html, Csv gibi diger formatlarina rahatça aktarabilirsiniz. Eklediginiz filmlerin ekran görüntülerini programin içinden media player vasıtasıyla alıp programın veritabanına kaydedebilirsiniz. Dinamik script yapısı ile html parse işlemlerinde kullanıcı arayüzlü script editörü ile dilediğiniz gibi script kodlarını optimize edebilirsiniz.

Eax Movie Catalog programının bazı özellikleri

Film bilgilerini IMDB gibi sitelerden tek bir butona basarak alın Bu HTML parse işlemini internetten sorgularken dinamik bir yapı kullanılmıştır. Bu sayede web sorgularındaki html taglarının değişmesi olasılığına karşın kullanıcı dilediği gibi anında script kodlarını optimize edebilir.İstenilen sitenin script kodunu yazarak, programın arama butonuna ekleyebilirsiniz Film bilgileri gösterim ekranınızı kendi stilinize göre oluşturun Programın ana menüsünde bulunan film bilgileri gösterim ekranı olarak html taslaklardan yararlanılmıştır. Bu sayede bir html editör yardımı ile istediğiniz gibi HTML taslakları oluşturabilirsiniz Veritabanınızdaki filmleri Excel,Html,Csv ve text formatlarına aktarın Arşivinizde bulunan filmleri istediğiniz alanı, istediğiniz kriterde excel gibi formatlara aktarabilirsiniz Film veritabanına eklediğiniz medyaların ekran görüntülerini, extra poster resimlerini kaydedinDilerseniz filmlerinizin ekran görüntülerini Media Player vasıtası ile veritabanınıza kaydedebilirsiniz. Bunun yanında poster, afiş gibi extra resimleride ekleyebilirsiniz.