Turksa Ticari Adam

Turksa Ticari Adam

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 7,676
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Tamindir

Ufak ve orta ölçekli firmalarin ön muhasebelerinin tutulmasi amaciyla son teknolojiye uygun windows tabanli kolay arayüzlü paket yazilimdir.

Uyarı: Program üreticisi daha fazla destek sunmadığı için kaldırılmıştır. Bu nedenle alternatif program bulabileceğiniz "Muhasebe" kategorimize tıklayarak göz atabilirsiniz.

Hizmet Alanı:
Turksa Ticari Adam'in içerigi; ufak ve orta ölçekli firmalarin ön muhasebelerinin tutulmasi amaciyla son teknolojiye uygun windows tabanli kolay arayüzlü paket yazilimdir. Kullanici herhangi bir egitime gerek kalmadan paketin içerisindeki elektronik kitapçikla çok rahat 1-2 gün içerisinde uyum saglayarak kullanabilir. Fatura ve irsaliye basimlarindaki ayarlari hiç kimseden yardim almadan kendisi sürükle birak yöntemiyle dizayn edebilir. Cari ekstrelerini ister yazicidan alabilir, isterse excele aktarabilir veya acrobat reader'in okuyabilecegi pdfdosyasi haline getirip mail çekebilir. Yedeklemelerini program yardimiyla istedigi ortama alabilir. Kullanici yetkilendirme bölümünü kullanarak programi kullanacak olanlarin yetkilerini sinirlandirabilir. Daha dogrusu bu programi kullanan kullanici program herseyi yaparken kendine vakit ayirip çayini kahvesini içebilir.Uzaktan bağlatı ile büro dışından internet sisteme bilgi girebilirmisiniz.
 
Görevi:
Turksa Ticari Adam V5.4.01 Firmalarin Windows ortami altinda kolayca Irsaliye / Fatura / Stok / Cari Hesap /Çek-Senet /Kasa /Masraf Takibi islevlerini yerine getirebilmeleri için hazirlanmis olan ön muhasebe amaçli bir ticari pakettir.. Kolay ve esnek kullanimi, kolay sorgulama, rapor alma, irsaliyeden faturaya geçme, toplu faturalastirma, Tahsil-Tediye islemi sirasinda makbuz basimina kadar kullanicinin yabancilik çekmeyecegi ve egitimsiz görsel kullanacagi bir yapida hazirlanmistir.. Data yapisi MSSQL olup , data bakim ve yedekleme (dahili/harici) islevleri programin kendi yapisi içersinde mevcuttur....Faturalama modülü irsaliye-fatura ayri kesenler için, fason fatura düzenleyenler için veya irsaliyeli fatura kullananlar için özel dizany edilmistir... Fatura sablonu kullanici tarafindan kolaylikla sürükle birak yöntemi ile dizay edilmektedir.....Iskonto uygulamasi yapan firmalar için 4 tip iskonto uygulamasi yapma imkani verilmistir...YTL ile tam uyumludur...