FCleaner

FCleaner

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 31,133
  • DOSYA BOYUTU 1.17 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici FTweak Inc.

FCleaner programı bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları temizlemenize ve sisteminizden ilk günkü verimi almanıza yardımcı olan ücretsiz bir sistem aracı.

FCleaner programı gerekli tüm araçları içinde bulunduran ücretsiz bir Windows temizleme ve optimizasyon aracı. Kullanılmayan dosyaları temizleyerek diskinizde boş alan yaratmanıza yardımcı olan, sisteminizi yavaşlatan gereksiz dosyalardan bilgisayarınızı arındıran, sisteminizi ve Windows ayarlarınızı daha hızlı çalışması için ayarlamalar yapan güçlü ve küçük bir program olan FCleaner isim benzerliği ile sizlere bir diğer popüler sistem temizleme aracı olan CCleaner programını hatırlatmış olabilir.

Bu ücretsiz sistem aracı aynı zamanda kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlamanıza da yardımcı oluyor. Web gezintileriniz sonucunda oluşan internet geçmişi ve sitelerin bıraktığı çerezler FCleaner ile birlikte tamamen ortadan kaldırılabiliyor. FCleaner yardımıyla tüm aktivitelerinizin izini sadece tek bir tıklama ile temizlerken aynı zamanda bilgisayarınızı gereksiz dosyalardan kurtarıp ilk günkü performansı elde edebileceksiniz.

Programın desteklediği internet tarayıcıları;