WLM 2009 İçin Çoklu MSN Pencere Açma Yaması

WLM 2009 İçin Çoklu MSN Pencere Açma Yaması

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 408,717
  • DOSYA BOYUTU 0.24 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Tamindir

Windows Live Messenger 2009 kullanıcıları aynı anda birden fazla hesap ile WLM 2009'u açabilmelerini sağlayan ücretsiz çoklu msn penceresi açma yaması.

Ülkemizde en çok kullanılan iletişim araçlarından biri haline gelen anlık mesajlaşma programı Windows Live Messenger'ın en yeni sürümü WLM 2009'u kullanan bilgisayar kullanıcılarının birden fazla hesap ile aynı bilgisayardan MSN penceresi açmalarına olanak sağlayan yama TAMindir tarafından siz ziyaretçilerimiz için geliştirilmiş bulunuyor.

Küçük boyutlu bu uygulama ile diğer çoklu MSN programlarında yaşadığınız sorunlara rastlamadan özellikle tertemiz virüs, trojan vb. hiçbir kötü niyetli yazılım uyarısına mazur kalmadan bilgisayarınızda birden fazla hesap açma imkanına sahip olacaksınız.

Ayrıca geliştirdiğimiz bu yama'yı uygularken Windows Live Messenger 2009 programınının kapalı olmasıda gerekmiyor. Bol eğlenceli ve mutlu sohbetler dileğiyle.

Not: WLM 2009'u indirmek için buraya tıklayınız.

* Yamayı Windows Vista üzerinde uygulayacak olan kullanıcıların programı çalıştırırken programa sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini kullanması gerekmektedir. Registry kaydı gerçekleştiği için bu seçenek kullanılmadan yama uygulanamamaktadır.