deVault

deVault

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 3,838
  • DOSYA BOYUTU 0.53 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici EK Inc.

Küçük boyutu ve basit görünümünün altında güçlü bir dosya yedekleme ve eşleme programı olan deVault sahip olduğu gelişmiş özellikler ve şifreleme seçenekleri ile güvenli dosya kasaları oluşturmanıza olanak sağlayan ücretsiz bir

Önemli dosyalarınızı düzenli bir şekilde yedekleyebileceğiniz ücretsiz ve basit bir program olan deVault ile dosyalarınızı dilediğiniz yere taşıyabilir ve herhangi bir bilgisayar üzerinde açabilirsiniz. Gelişmiş şifreleme seçenekleri ile dosyalarınızı yedeklerken onları güvenli bir şekilde saklamanıza da olanak sağlayan bu kişiselleştirilebilir araç sayısız bilgisayar arasında senkronizasyon (eşleme) işlemi yapabilme imkanı sunuyor.

Oluşturduğunuz yedek arşivleri arasında gerçek zamanlı arama özelliği ile aradığınız dosyalara en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlayan deVault anlık e-posta, ftp ve veri yükleme paketi özellikleri ile sahip olduğunuz güvenli dosya kasalarını paylaşırken de size kolaylıklar sağlıyor.

Program içerisinde 256-bit Blowfish şifreleme, dosya sıkıştırma, web sayfası linklemesi gibi ek özelliklerin yanında tamamen kişiselleştirilebilir arayüz de göze çarpıyor.