True My Muhasebe

True My Muhasebe

kullanıcı
  • Lisans DENEME SÜRÜMÜ
  • TOPLAM İNDİRME 9,514
  • DOSYA BOYUTU 16.4 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici True Bilişim

True My Muhasebe KOBİ'lerde Excel kullanımına son vermek amacıyla hazırlanmış bir ticari otomasyon yazılımı. Türk işletmeler göz önünde bulundurularak tasarlanan programla tüm ticari faaliyetler gerçek zamanlı olarak takip edilerek verim

True My Muhasebe KOBİ'ler için geliştirilen bir ticari otomasyon yazılımıdır. Program işletmelerdeki tüm ticari faaliyetler göz önünde bulundurularak hazırlanmış ve tüm bölümlerle entegre olması sağlanmıştır. Bu sayede işletmeler kayıtlarını en etkin ve hızlı şekilde analiz ederek iş sürecinde verimlilik artışı sağlayabilirler.

Excel kullanımına son vermek için tasarlanan programda yeni nesil bir işletmenin ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş. Programda stok, personel, müşteri, satıcı, gider, hizmet kategorileri için hazırlanmış alanlar bulunuyor. Bu alanlarla ilgili alış-satış faturaları, kasa-banka işlemleri gibi pek çok işlem programa entegre edilebiliyor. Böylece işletmelerdeki girdi-çıktı kalemleri gerçek zamanlı olarak takip edilebiliyor. Programın sitesinde kullanımla ilgili çok detaylı açıklamalar bulunmaktadır. Bu resimli anlatım için tıklayın.

Önemli! Program giriş ekranında kullanıcı adı: admin, şifre: 1 olarak sistem tarafından otomatik verilmektedir. Tamam tuşuna basarak programı açabilirsiniz.