RealDownloader

RealDownloader

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 101,149
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici RealNetworks

RealDownloader ile internetteki favori videolarınızı tek tıkla indirerek arşivleyebilirsiniz.

Not: Programın kurulum dosyası zararlı yazılım olarak algılandığı ve artık üreticisi tarafından geliştirilmediği için kaldırılmıştır.

Onlarca video sitesinden video indirerek bekleme ıstırabından sizi kurtaracak RealDownloader, RealPlayer ile tanıdığımız RealNetworks'ün en yeni ürünü.

Favori videolarınızı saklayarak arşivlemek ve istediğiniz zaman izlemek için artık yeni bir alternatifiniz daha var. Tek tıklama ile en hızlı şekilde videoları indirmek ve Twitter, Facebook platformlarında paylaşmak mümkün.

YouTube.com, DailyMotion.com, Vimeo.com, MySpace.com, DailyMotion.com, CollegeHumor.com, Atom.com, FunnyOrDie.com, MetaCafe.com, StupidVideos.com gibi ilk akla gelen video siteleri dahil pek çok video sitesinden video indirebilen program kullanım açısından oldukça pratik.

RealDownloader video üzerine eklediği butona tıklamanızla indirmeye başlıyor. Bu sırada ister videoyu izlemeye devam edin ister internette gezin. İndirme tamamlandıktan sonra programın entegre video oynatıcısı ile videoları izleyebilirsiniz.Sistem Gereksinimleri

Adobe Flash Player 9.0 veya üstü
QuickTime 7.5 veya üstü

Kullandığınız tarayıcıya göre:
Google Chrome 4.0 ve üstü
Internet Explorer 6.05 ve üstü
Firefox 3.0 ve üstü