AceMoney Lite

AceMoney Lite

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 18,199
  • DOSYA BOYUTU 6.61 MB
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici MechCad

AceMoney Lite ev ve küçük işletmelerin finansal yönetiminde yararlanılabilecek ücretsiz bir yazılımdır. Türkçe desteği olan programla tüm finansal planlamalar hızlı ve kolay bir şekilde organize edilebilir.

Ücretsiz ve Türkçe bir finans yazılımı olan AceMoney Lite ev ve küçük işletmelerin finans yönetimini ele alarak bütçe dengelemesine katkıda bulunur. Pek çok gelişmiş özelliği ve grafiksel raporlarıyla tüm harcamalarınızı takip eden programla para akışını takip etmek çok kolay.

Program ödeme kalemlerini kategorize ederek grafiksel olarak size gösterir. Böylece en çok harcamayı hangi kalemlerde yaptığınızı kolayca görebilirsiniz. Program yüzden fazla harcama kaleminde öngördüğünüz bütçeyi  kaytlayarak size gerçek bütçeniz ile öngörünüz arasındaki farkları gösterir. Program 150'den fazla para birimini destekler. Hesaplama sırasında kurları internetten otomatik olarak indirerek hesaplama yapar.

AceMoney Lite online bankacılık işlemlerinizin bilgilerinin QIF ve OFX formatlarında indirmenizi veya aktarmanızı sağlar. İsterseniz raporları HTML, Text veya CSV formatında da dışa aktarabilirsiniz. Ödemelerinizi de takip ederek günü geldiğinde size hatırlatan yazılım, dilediğiniz dosyaları ayrıca şifreleyerek ekstra güvenlik sağlar. AceMoney Lite ile online  satış yapanlar işlemlerini de takip edebilir. PayPal, RegNow, RegSoft, SWReg ve Plimus sistemlerinden gelen bilgiler programla takip edilebilir.

Küçük işletmeler ve kişisel finans yönetiminin sağlanmasında kullanışlı bir seçenek sunan AceMoney Lite ücretsiz olması ve Türkçe desteğiyle de benzerleri arasından sıyrılıyor.