DVD Flick

DVD Flick

kullanıcı
  • Lisans ÜCRETSİZ
  • TOPLAM İNDİRME 68,962
  • EDİTÖR PUANI
  • Üretici Dennis Meuwissen

Bilgisayarınızda çeşitli formatlarda bulunan video dosyalarınızı DVD formatına çevirmek ve bu sayede bu videoları DVD oynatıcınızda ya da ev sinema sisteminizde oynatmanızı sağlayan ücretsiz bir program.

Bilgisayarınızda çeşitli formatlarda bulunan video dosyalarınızı DVD formatına çevirmek ve bu sayede bu videoları DVD oynatıcınızda ya da ev sinema sisteminizde oynatmak istiyorsanız, DVD Flick size bu konuda yardımcı olacaktır. AVI, MPG, MOV, ASF, WMV, FLV ve MP4 dosya biçimlerini destekleyen program ayrıca, OGG, MP3, H264 ve MPEG-1\2\4 gibi codec bileşenlerine de destek veriyor.

Programı açtığınızda ekranın sağ tarafında göreceğiniz Add title butonunu kullanarak, DVD formatına çevirmek istediğiniz videoyu seçebilirsiniz. Videoyu seçtikten sonra, menüde bulunan Project setting butonunu kullanarak; yaratmak istediğiniz disk biçimini, desteklemesini istediğiniz video ve ses türünü belirleyebilirsiniz.

Menüler arasında bulunan Menu setting butonuna tıklayarak, bu bölümde bulunan temalar arasında, oluşturacağınız DVD'ye yerleştirmek istediğiniz arabirimin tasarımını seçebilirsiniz.

Create DVD butonunu kullanarak, videonuzu DVD formatına çevirmek için son aşamayı başlatabilirsiniz. Bu aşama, sistem özelliklerine göre değişim gösterecek bir sürede tamamlanacaktır. Bu süre içinde bilgisayarınızı zorlayacak başka bir işlem yapmamanızı tavsiye ediyoruz.

 

Bu program <a href="https://www.tamindir.com/liste/her-bilgisayarda-olmasi-gereken-programlar/" title="her bilgisayarda olması gereken programlar">en iyi ücretsiz Windows programları</a> listesinde yer almaktadır.