Google Translate'e Türkçe Görsel Çeviri Desteği Geldi

Google Çevirinin hizmeti olan gördüğü yazıları da çevirebilme özelliğine Türkçe'de da dahil edildi ve iOS ve Android için güncellendi.

Google Translate'e Türkçe Görsel Çeviri Desteği Geldi

Google Çevirinin resimlerde gördüğü yazıları çevirebilme özelliğine Türkçe’de dahil oldu. Sınırlı sayıda dil kullanabilen bu Google Çeviri özelliğini artık biz de kulanabileceğiz.

Google Çeviri 2015 yılında çeşitli güncellemeler ve eklentilerle güçlü bir çeviri uygulaması haline geldi. Yedi dilde görüntülü tercüme yapabilen görüntü çevirme eklentisine de 20 yeni dil daha eklendi. Türkçe de bu dillerden biri oldu. Hem iOS, hem de Android tabanlı mobil cihazlara gelecek olan bu özellik artık Türk kullanıcılarında hizmetine girmiş oldu.

Google Çeviri’nin görüntülü çeviri işlevi, bir metni telefonun kamera aparatını kullanarak tarayıp birkaç saniye içinde sonuç alabilmenizi sağlıyordu. Yapılan geliştirme ile bu özelliği doğrudan ilgili metnin üzerinde kullanmak ve gerçek zamanlı çeviri hizmeti almak mümkün olabiliyor.

Google Çeviri’nin görüntülü hizmetine dahil olan lisanlar ise şöyle sıralanıyor: İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Portekizce, Rusça, İspanyolca, Bulgarca, Katalanca, Hırvatça, Çekçe, Danca, Hollandaca, Filipince, Fince, Macarca, Endonezyaca, Litvanyaca, Norveççe, Polonyaca, Romanca, Slovakça, Türkçe ve Ukraynaca.

Google Çeviri Dünyaya Gözünü Açıyor

Google Çeviri'de Önemli Bir Güncelleme Yapıldı

YORUMLAR