Akbank Müşterisiyseniz Hesabınızı Kontrol Edin: Sosyal Medya Adeta Ayağa Kalktı!

Akbank müşterileri bu sabah saatlerinden itibaren büyük bir şok yaşamaya başladı. Sosyal medyada tepkiler gittikçe büyüyor. İşte detaylar!

Türkiye'nin en büyük ve önemli bankalarından biri olan Akbank'ta hesabı bulunan müşteriler, güne büyük bir şok içinde başladı. Bankada hesabı ve hesaplarında parası bulunan müşteriler, sosyal medyada paylaşım yaparak başlarına gelen durumdan yakınmaya başladı.

Akbank henüz konuya dair açıklama yapmamakla birlikte sorunu yaşamaya devam eden kişi sayısıda artmaya devam ediyor. Eğer Akbank müşterisiyseniz ve hesabınızı henüz kontrol etmediyseniz bir an önce bakmanız öneriliyor.

En İyi Borsa Uygulamaları - 2024
MOBİL

En İyi Borsa Uygulamaları - 2024

Teknolojinin gelişmesi ve online sistemlerin yaygınlaşmasıyla beraber borsadaki gelişmeleri takip etmek oldukça kolay hale geldi. Geliştirilen kullanışlı araçlar sayesinde tek tıkla dünyadaki finans haberlerine ve borsa analizlerine ulaşabiliyoruz.

Mağdur Sayısı Gittikçe Artıyor

Daha önce sadece uygulamasında çökme yaşayan Akbank, en büyük müşteri mağduriyetine 2021 yılında imza atmıştı. Sistem çökmesi sebebiyle para çekemeyen müşteriler, kartla alışveriş yapmayı da başaramamışlardı.

Ancak bugün yaşanan olay bambaşka. Müşteriler, hesaplarından kendi bilgileri dışında durmadan para çekildiğini belirtti. Sosyal medyada artan şikayetlerde görünen o ki, mağdur olan kişi sayısı oldukça fazla.

Akbank Uygulaması Açılmıyor, Çözümü Nedir?
MOBİL

Akbank Uygulaması Açılmıyor, Çözümü Nedir?

Akbank uygulaması açılmıyor mu? Hizmetin kullanılamamasına neden olan sorunun çözülmesini sağlayabilecek bazı yöntemler bulunuyor.

Bankaya ulaşmaya çalışan müşteriler, net bir açıklama almadıklarını belirtmekle birlikte paralarının da acilen geri yatırılmasını talep ediyor. Bazı vatandaşlar ise borsada işlem saati başlamış olsa da hesaplarındaki para gittiği için işlem yapamadıklarından şikayet ediyor.