Artık Hepinizin Kişisel Bir Asistanı Olabilir: ChatGPT'ye Para Ödemeniz Yeterli Olacak!

OpenAI, ChatGPT'nin hafıza özelliğine kişisel asistan özellikleri ekleyerek kullanıcılarına daha avantajlı seçenekler sunuyor. İşte detaylar!

Bundan yaklaşık 3 ay önce, Şubat ayının ortalarında ChatGPT'ye hafıza özelliğinin geldiği duyurulmuştu. Bu özellik, ChatGPT'nin artık kullanıcılarla olan sohbetini her zaman hatırlamasını sağlayacak şekilde çalışıyor.

Kore ve Avrupa ülkeleri dışındaki ülkelere açılacağı söylenen bu ek özelliklerin, yapay zekayı daha çok asistan gibi kullanma fırsatı sunacak. Hafıza özelliğinin en büyük avantajlarından birisi de sohbet botunun sürekli aynı cevapları vermenin önüne geçilmiş olması.

ChatGPT 4 Nasıl Ücretsiz Kullanılır?
İNTERNET

ChatGPT 4 Nasıl Ücretsiz Kullanılır?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren en büyük yeniliklerden birisi yapay zeka oldu. Günümüzde sağlık hizmetleri, navigasyon, e-ticaret, savunma sanayi gibi pek çok alanda yapay zeka robotlarından yararlanılıyor.

ChatGPT Hafıza Özelliği Artık Her Ülkede Kullanılabilecek

Yapay zeka sohbet botunun daha kişisel bir asistan gibi kullanılabilmesinin de önünü açan hafıza özelliği, ChatGPT'nin ayrıntıları hatırlamasını ve kullanılan diğer uygulamalardakine benzer şekilde bilgi toplamasını sağlıyor.

Bazı kulllanıcılar için bu koşullar tedirgin edici gibi görünse de OpenAI, ChatGPT'nin bu konuda kontrollü bir şekilde eğitildiğini söylüyor. Bunun yanı sıra şirket bir blog yazısında, ChatGPT'nin artık anılar kısmı güncellendiği zaman kullanıcılara bunun bilgisini de vereceğini belirtiyor.

ChatGPT Plus abonesi olan tüm kullanıcılara açılan hafıza özelliği, kullanmak istemeyenlerin kapatabileceği bir özellik olarak da yer alıyor. Böylece eğer konuşulanların unutulmasını tercih ediyorsanız bu özelliği kapatabilme opsiyonunuz bulunuyor.

Bu ek özelliklerin neden Avrupa ve Kore dışındaki ülkelere geleceğine dair detaylı bir açıklama yapılmadı. Bu bölgelerdeki ödeme yapan kullanıcıların ilerleyen dönemde bu özelliklere kavuşup kavuşmayacağı da belirsizliğini koruyor.

ChatGPT Nasıl Türkçe Yapılır?
İNTERNET

ChatGPT Nasıl Türkçe Yapılır?

ChatGPT bir anda hayatımıza girdi ve artık vazgeçilmezimiz oldu. Pek çoğumuzun her gün ziyaret ettiği ve işlerini kolaylaştırmak için kullandığı ChatGPT artık kelimenin tam anlamıyla vazgeçilmezimiz oldu.